plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

Try
descoperã, încearcã, alege

Încearcã gratuit orice optiune din programul Try pentru a te familiariza cu serviciile Orange si a vedea ce ti se potriveste cel mai bine. Poti alege orice optiune disponibilã pentru abonamentul tãu de 3 euro , cu minute incluse, Flexibil, de familie sau Shared Minutes, pe care nu o ai deja activatã.

În fiecare an, poti încerca gratuit 2 optiuni din programul Try, timp de maximum 2 luni. Fiecare optiune poate fi testatã o singurã datã, iar cele douã optiuni nu pot fi testate simultan. Pentru activarea optiunii dorite, apeleazã gratuit *100# (serviciul Self Care)) si acceseazã ramura Alege sau sunã la 411 - Serviciul Clienti ori viziteazã orice Orange shop sau partener Orange. Dupã perioada de gratuitate, optiunea rãmâne activã, iar taxa lunarã corespunzatoare optiunii va fi inclusã în factura.

Cu 5 zile inainte de sfârsitul perioadei de incercare gratuitã, ti se va reaminti printr-un mesaj scris ca optiunea aleasa urmeaza a fi tarifatã. Dacã optiunea încercatã nu ti se potriveste si nu vrei sã o pãstrezi, solicitã dezactivarea ei prin apel la 411 - Serviciul Clienti, gratuit de pe telefonul tãu Orange. Optiunea poate fi dezactivatã numai la data de facturare specificatã în facturã.

Prin programul Try ai ocazia sã descoperi si sã incerci gratuit urmãtoarele optiuni: 

minute incluse si numere favorite

Poti încerca gratuit una dintre optiunile cu minute incluse sau cu numere favorite, o singurã datã, timp de 2 luni. Dacã prima oarã încerci o altã optiune din programul Try, poti alege una dintre optiunile cu minute incluse sau cu numere favorite în maxim 1 an (365 de zile) din momentul activãrii primei optiuni din program. Ai posibilitatea sã încerci doar acele optiuni care sunt disponibile pentru abonamentul tãu si sunt compatibile cu celelalte optiuni pe care le ai activate.

pentru abonamentul de 3 euro

pentru abonamentul Flexibil

pentru abonamentul de familie

pentru abonamentul cu minute incluse

pentru Shared minutes

Mesaje Scrise

Alege optiunea Mesaje Scrise si primesti gratuit un pachet de 30 de mesaje scrise nationale în fiecare lunã, timp de 2 luni consecutive. Dupã terminarea acestei perioade, pentru o taxã lunarã de 1 EUR primesti cele 30 de mesaje scrise la un tarif mai mic: 0,033 EUR/mesaj.
Aflã mai multe detalii despre optiunea Mesaje Scrise »

Mesaje Multimedia

Cu optiunea Mesaje Multimedia, poti trimite gratuit 20 de mesaje multimedia pe lunã, timp de 2 luni consecutive. Optiunea rãmâne activã dupã terminarea perioadei de gratuitate si costã 2 EUR/ lunã. Tariful pentru trimiterea unui mesaj multimedia este de 0,10 EUR si dupã consumarea celor 20 de mesaje incluse.
Aflã mai multe detalii despre optiunea Mesaje Multimedia »

Acces Mobil Internet  

Încearcã gratuit timp de 2 luni pachetul Mobile Internet 5 MB si ai în permanentã acces mobil la internet, e-mail si wap. Dacã pastrezi pachetul dupã terminarea perioadei de gratuitate, factura ta va include taxa lunara de 1,5 EUR. Dupã consumarea celor 5 MB inclusi, traficul national de date va fi tarifat cu 0,3 EUR/ MB.
Aflãmai multe detalii despre Mobile Internet »

TV Live

Timp de 1 lunã, poti vedea nelimitat pe telefonul mobil programe TV în direct si videoclipuri cu stiri, sport, muzicã si filme. Traficul wap corespunzãtor volumului de informatie primitã pentru a vedea clipuri si programe TV nu este inclus în optiune. Dupã terminarea perioadei de gratuitate, poti solicita dezactivarea optiunii. În caz contrar, optiunea ramane activã si factura ta va include taxa lunarã de 3.5 EUR.
Aflã mai multe detalii despre TV Live »

Info 311

Rãmâi la curent cu informatiile de care ai nevoie în fiecare zi, din cele mai diverse domenii. Poti programa primirea acestora prin mesaje scrise, direct pe telefonul tãu Orange, din meniul cartelei SIM sau de pe web. Vei primi 30 de mesaje gratuite, fie cã alegi prognoza meteo, cursul valutar, stiri, horoscop sau gluma zilei. Dupã consumarea celor 30 de mesaje, vei continua sã primesti informatiile programate si vei plãti 0,25 EUR/ mesaj*, pânã la anularea programarilor fãcute.


Aflã mai multe detalii despre serviciul Info 311 »

Orange poate modifica periodic lista cu optiunile disponibile în cadrul programului Try.
Taxele si tarifele prezentate nu includ TVA.


sus