Iris sustine vineri primul concert in Bucuresti in noua formula

Iris, primul concert in Bucuresti in noua formula

Formatia rock Iris sustine vineri primul concert in Bucuresti in noua sa formula, avandu-l ca solist pe Rafael, informeaza un comunicat.

12 septembrie, 13:02

Legendara trupa rock Iris va urca pe scena in noua formula pentru prima oara in Bucuresti, la deschiderea unui nou local in Centrul vechi al Capitalei, in piata Sf. Anton, vineri, incepand cu ora 21.00.

Formatia Iris a suferit cateva modificari in ultimul an. Dupa plecarea lui Cristi Minculescu, solistul trupei a devenit Toni Seicarescu, insa, la sfarsitul lunii iunie, formula s-a schimbat din nou, locul acestuia fiind luat de tanarul Rafael.

Rockerii vor da la Anton Pub, vineri, startul concertelor in noua formula, facand sa rasune cateva dintre hiturile lor, precum "Cine ma striga in noapte", "Trenul fara Nas", "Pe ape", "Strada ta", "Tot zbor", "Baby", "Somn bizar", "Mirage", "De vei pleca", "Sa nu crezi nimic", "Ultimul mic dejun al lui Bon" si "Casino".

Una dintre cele mai longevive si iubite formatii romanesti, trupa Iris a facut istorie in rockul autohton timp de peste trei decenii si jumatate. Iris a sarbatorit 35 de ani de cariera la sfarsitul lunii iunie 2012, printr-un concert care a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, la care a fost invitata si Felicia Filip. Noul album - "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani" - a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.

Decorati cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler in octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei lor muzicale, in fata a peste 9 milioane de oameni, in peste 5.000 de concerte. In 2007, ei au sarbatorit 30 de ani de existenta pe Aeroportul Baneasa, unde au cantat in fata a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat.

taguri

concert , iris

sus