Samsung Galaxy S Duos S7562, dual SIM cu aroma de S3 la pret bun

Samsung Galaxy S Duos S7562, dual SIM cu aroma de S3 la pret bun

31 iulie, 11:03

Samsung actualizeaza gama de telefoane dual SIM cu un model inspirat din designul celebrului Galaxy S3. Galaxy S Duos S7562 este mai mic si mult mai putin costisitor decat fratiorul sau mai mare, dar vine cu acelasi design modern, inspirat din natura.

Galaxy S Duos S7562 vine echipat cu un ecran TFT capacitiv de 4 inch cu rezolutie WVGA, procesor la 1 GHz din seria Snapdragon si o cantitate de 512 MB memorie RAM. Sistemul de operare livrat este Android 4.0.

Pe spatele acoperit cu un finisaj din plastic alb-lucios gasim difuzorul extern, alaturi de o camera foto de 5 MP si blitz LED pentru poze pe timp de noapte. Colectia de fisiere MP3 si imagini este acomodata de 4 GB spatiu de stocare intern, ce poate fi extins prin adaugarea unui card microSD. Deasupra ecranului mai putem gasi si o camera VGA, utila pentru sesiuni de apeluri video. Pe partea de conectivitate avem suport 3G HSDPA, WiFi N si Bluetooth 3.0.

Samsung Galaxy S Duos S7562 masoara 121x63x10.5 mm si incluzand acumulatorul Li-Ion de 1500 mAh ajunge sa cantareasca 120 grame. Noul smartphone va lua drumul magazinelor inainte de sfarsitul acestei veri, sosind pentru inceput in magazinele din India, incadrat la un pret ramas deocamdata neprecizat.

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Incarcator auto Samsung micro-USB

de la
9.99 EUR cumpara

Folie ecran Samsung Galaxy S5

de la
9.99 EUR cumpara

sus