DECLARATIA ZILEI: Alina Gorghiu anunta ca va demisiona din fruntea PNL daca partidul nu va da numele viitorului premier. PNL a decis sa il sustina pe Ciolos pentru aceasta functie

DECLARATIA ZILEI: Alina Gorghiu anunta ca va

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca va demisiona din fruntea partidului daca PNL nu va da numele viitorului prim-ministru. Alina Gorghiu a declarat luni ca decizia PNL de desemnare a lui Dacian Ciolos candidat pentru postul de premier dupa alegerile parlamentare, luata in unanimitate,...

24 octombrie, 19:05

"Am mai luat o decizie istorica. Decizia luata astazi are tot numarul 140. Este vorba despre un vot dat in unanimitate pentru desemnarea drept premier a lui Dacian Ciolos", a declarat Gorghiu, la finalul sedintei Biroului Politic National al formatiunii liberale.

Seful Executivului Dacian Ciolos a fost desemnat luni de Biroul Politic National al PNL candidat al partidului pentru postul de premier dupa alegerile parlamentare, decizia fiind luata cu unanimitate de voturi.

Presedintele PNL Alina Gorghiu anuntase ca va propune Biroului Politic al partidului desemnarea lui Dacian Ciolos drept candidat al partidului pentru postul de premier, precizand ca a primit acceptul lui Ciolos in discutia de luni dimineata de la Guvern.

Presedintele PNL Alina Gorghiu a mai spus ca Dacian Ciolos nu se va inscrie in partid si ca acest lucru nu ii incurca pe liberali.

taguri

ciolos , pnl , gorghiu

sus