Prefectura Capitalei deschide alte trei puncte de lucru pentru pasapoarte, in sectoarele 2, 3 si 4

Noi puncte de lucru pentru pasapoarte in Bucuresti

Prefectura Municipiului Bucuresti a deschis trei noi puncte de lucru pentru eliberarea pasapoartelor, in sectoarele 2, 3 si 4, dupa ce la inceputul lunii iulie au fost inaugurate birouri similare in celelalte trei unitati administrative ale Capitalei.

15 iulie, 16:29

Cele trei noi puncte de lucru functioneaza in strada Olari nr. 19 pentru sectorul 2, in strada Lucretiu Patrascanu nr. 3-5 pentru sectorul 3 si in strada Straduintei nr. 1 pentru sectorul 4.

La aceste puncte de lucru se vor desfasura activitati de primire a cererilor de eliberare a pasapoartelor simple electronice pentru cetatenii romani cu domiciliul in Romania, in cazul primului pasaport, sau inlocuirii celui expirat, indiferent de varsta.

Astfel, in str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, functioneaza doua ghisee pentru primirea cererilor de eliberare a pasapoartelor, la care se va efectua si eliberarea acestora, iar in sediile din strada Olari nr. 19 si Straduintei nr. 1 a fost deschis cate un singur ghiseu.

La inceputul lunii iulie, Prefectura Capitalei a deschis primele trei puncte de lucru pentru eliberarea pasapoartelor, in sectoarele 1, 5 si 6. Cele trei puncte de lucru sunt in Piata Amzei nr. 13, din Sectorul 1, in strada Constantin Miculescu nr. 14-16, din Sectorul 5, si pe Soseaua Virtutii nr. 1-3, din Sectorul 6.

sus