Vremea va fi inchisa si rece. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

Vremea va fi inchisa si rece. PROGNOZA METEO

In regiunile extracarpatice, vremea va fi inchisa si rece si pe arii restranse se vor semnala ploi slabe sau burnita, informeaza ANM.

23 octombrie, 14:48

IN TARA

In restul tarii va fi mai cald decat in mod obisnuit la aceasta data, iar cerul va fi temporar noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 grade in nordul Moldovei si 20 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade. Mai ales dimineata si noaptea, local se va semnala ceata.

LA BUCURESTI:

Innorarile vor fi in continuare persistente, vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba si, trecator, de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

MARTI

IN TARA

In sudul si estul tarii vremea se va mentine rece, innorarile vor fi persistente si pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita. In restul teritoriului va fi mai cald decat in mod obisnuit la aceasta data, iar innorarile se vor accentua spre seara si noaptea si va ploua local. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana, Moldova si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8...9 grade in nordul Moldovei si 19...20 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade. Pe arii restranse va fi ceata.

sus