Pascal continua razboiul psihologic cu echipa lui Bute: "Adevaratul rege al Montrealului". Pe maxilarul romanului a scris "FRAGIL"

Pascal continua razboiul psihologic cu echipa lui Bute: "Adevaratul rege al Montrealului". Pe maxilarul romanului a scris "FRAGIL"

04 ianuarie, 01:07

Intre doua antrenamente, adversarul lui Lucian Bute de pe 18 ianuarie are timp sa mai lanseze cateva sageti spre echipa romanului. Vineri seara, Jean Pascal a pus cateva fotografii pe pagina sa de facebook, cu mesaje sugestive.

In una dintre imagini, boxerul de origine haitiana pozeaza in coltul ringului, sprijinit pe corzi avand o coroana pe cap. "Pe 18 ianuarie, regele isi va recapata tronul. Adevaratul rege al Montrealului" , apare scris pe fotografie.

In a doua imagine, Pascal apare impunator, pregatit de lupta, in timp ce in colt se zareste chipul lui Bute, pe maxilarul caruia e trecut cuvantul "FRAGIL". Prin mesajul trecut pe aceasta imagine fostul campion mondial WBC se semigrea vrea sa-i atraga de partea sa pe fanii locali: "18 ianuarie, Bute vs Quebec-Haiti-Canada". Cele trei drapele apar si ele in imagine.

Lucian si echipa sa nu au raspuns deocamdata la intepaturile lui Pascal, care declarase in ziua anterioara ca "dupa meciul cu el, Bute se va retrage". Bute si Pascal se bat pe 18 ianuarie, la Montreal, in unul dintre cele mai asteptate evenimente de box ale Quebecului. Miza meciului: centura NABF, centura WBC Diamond si pozitia de challenger obligatoriu la titlul mondial WBC la semigrea.

sus