Tech a Break

Smart Design Challenge

Playdesk_Light / Sound / Charge

Forma, functie, aspect si tehnologie imbinate intr-un set pentru birou, care include o lampa LED multicolor si dimabila, controlata printr-o aplicatie de telefon, un incarcator wireless pentru telefon/tableta si o boxa conectata prin bluetooth.

Proiectul este inspirat de serviciile Orange Home, specific de smart home, accesorii si gageturi, care transforma experienta digitala din locuinta utilizatorului in materie de iluminare, sunet si incarcare device-uri, intr-o experienta personala, interactiva si smart.

Reperele de inspiratie estetica sunt cele ale curentului Bauhaus, principiile de design ale lui Dieter Rams si produselor Braun, stilul lui Jean Prouve si geometria formelor si volumelor de baza.

Designer Dragos Dogaru

Absolvent şi masterand al Universităţii Transilvania din Braşov - Facultatea de Inginerie Tehnologică, este absolvent şi al Vitus Bering University College Horsens, Danemarca, cu licență BA în inginerie mecanică, linia automatizări. Fiind pasionat de design, după o perioadă în diverse domenii ale designului publicitar, cu experienţa sa cumulată, a abordat şi designul de produs, lansând gama de corpuri de iluminat Cuplo™ cât şi sistemul de rafturi modulare BILLIPLAY™. Cel mai recent proiect lansat, în decembrie 2016, este colecţia sa de modele grafice de inspiraţie geometrică şi design textil. www.dragosdogaru.ro