Distracție

Momentele speciale merită un telefon special

Pentru ca tu să ai mai mult timp pentru tine, am transformat combinația preferată din Configuratorul Orange Young într-un abonament special pentru tineri. Am ales cele mai populare resurse din Configurator și hiturile tale preferate, apoi le-am pus laolaltă într-o ofertă specială de abonament.

Beneficii

Ai cea mai bună combinație de resurse într-un abonament creat de către tineri. Iar dacă nevoile tale de comunicare se schimbă, poți modifica oricând abonamentul cu ajutorul Configuratorului Orange Young. În plus, cu Deezer asculți hiturile preferate sau oricare din cele peste 40 de milioane de melodii oferite, oriunde te-ai afla.

Te bucuri de cele mai populare resurse din Configurator, în cea mai avantajoasă ofertă Orange Young:

 • 3 GB internet pe mobil la viteză 4G
 • Minute și SMS-uri nelimitate în rețea
 • Minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională
 • 200 minute internaționale pe fix și mobil
 • 200 MB anual în roaming
 • Bonus: acces gratuit la aplicația Orange Antivirus și 10 GB spațiu de stocare în Orange Cloud
 • Acces gratuit și trafic nelimitat în aplicația Deezer pe mobil
 • Telefoane la prețuri speciale

Totul cu 12,01€ / lună

În plus, beneficiezi de serviciile digitale Orange:

 • În funcție de valoarea abonamentului configurat, primești bonus serviciile Orange Antivirus, Orange TV Go sau Orange Cloud
 • Orange Expert - afli totul despre smartphone-ul tău cu ajutorul tutorialelor noastre online
 • Contul meu - accesezi direct de pe smartphone-ul tău cu sistem de operare Android sau iOS toate informațiile care te interesează

Lenovo Moto G4

Lenovo Moto G4

98,18 € cu oferta recomandată
Orange Young

Cumpără

Orange Rise 51

Orange Rise 51

0€ cu oferta recomandată
Orange Young

Cumpără

Întrebări frecvente

Dacă ai între 18 și 35 de ani, poți beneficia de oferta recomandată Orange Young, indiferent dacă activezi un abonament nou sau modifici unul existent.

Dacă nu ai deja un abonament la Orange, ai nevoie de următoarele documente:

 • Un act de identitate (CI, CI provizorie sau carte de rezidență permanentă)
 • Permis de conducere sau o copie după factura de utilități de la adresa de domiciliu

Dacă ai un număr Orange PrePay, îți păstrezi numărul la trecerea pe abonament și poți transfera un credit de cel mult 40€, credit obținut doar din reîncărcări PrePay. Acesta îți va apărea ca reducere pe prima factură emisă, după trecerea la noul abonament. Creditul alocat lunar în cadrul abonamentului nu poate fi transferat.

Cu Oferta recomandată Orange Young beneficiezi de acces gratuit la Deezer și trafic gratuit nelimitat în aplicația dedicată pentru mobil, pe toată perioada contractuală (12 sau 24 de luni).

Descărca aplicația Deezer pentru a asculta hiturile tale preferate sau oricare din cele peste 40 de milioane de melodii. Mai multe detalii despre Deezer aici.

După expirarea perioadei contractuale (12 sau 24 de luni), opțiunea Deezer va fi tarifată cu 4,82€ (TVA inclus) pe lună, cost ce va fi trecut pe factura ta Orange.

Oferta este disponibilă în perioada 8 septembrie 2016 - 28 martie 2017, cu posibilitate de prelungire.

Poți încheia un contract pentru 12 sau 24 de luni. Abonamentul ales poate fi înlocuit în perioada minimă contractuală doar cu alt abonament cu valoare egală sau superioară.

Abonamentul din oferta recomandată Orange Young nu primește minute naționale cadou pentru vechimea în rețea. Te bucuri în continuare de celelalte beneficii ale programului Orange Thank You, despre care poți afla mai multe detalii aici.

Abonamentul din oferta recomandată Orange Young este compatibil cu ofertele speciale de portare sau fidelizare, cele din programul Buy-Back și cu serviciul Early Upgrade.

Beneficiezi de trafic de internet la viteze 4G+ /3G+ de până la 300 Mbps download și până la 50 Mbps upload pentru 4G+, respectiv 43,2 Mbps download și până la 5,76 Mbps upload pentru 3G+. Vitezele de internet depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitari, blocări sau tratamente preferențiale.

Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G, trebuie să:

 • Ai un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • Ai un abonament care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Să te afli în aria de acoperire; dacă nu ești în aria de acoperire 4G, te vei conecta la viteze 3G+
 • Ai o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop

Dacă ai terminat minutele, SMS-urile sau MB incluși în abonament, vei fi taxat cu următoarele tarife:

 • 0,20 €/minut, pentru apelurile în orice rețea națională
 • 1 €/250 MB pentru internet pe mobil
 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tarif standard conform țării vizitate, pentru traficul de roaming

Ordinea de consum a minutelor este următoarea:

 • Minute Orange din opțiuni promoționale sau permanente
 • Minute naționale şi internaționale din abonament
 • Minute oferite prin programul Orange Thank You

La consumarea traficului de internet inclus în abonament, se primește o notificare.

Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni.

Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință consumă din minutele incluse în abonament, în funcție de destinație, în rețea sau în alte rețele. După terminarea minutelor incluse, acestor apeluri li se aplică tarifele corespunzătoare traficului suplimentar.

Poți folosi minutele naționale și internaționale către rețelele fixe și mobile din țări ale Uniunii Europene, SUA și Canada, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a numerelor cu prefixele afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe-orange-me/.

Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

sus