Distracție

Momentele speciale merită un telefon special

Oferta recomandată Orange Young

 

Pentru ca tu să ai mai mult timp pentru tine, am transformat combinația preferată din Configuratorul Orange Young într-un abonament special pentru tineri. Am ales cele mai populare resurse din Configurator, apoi le-am pus laolaltă într-o ofertă specială de abonament. Iar dacă nevoile tale de comunicare se schimbă, poți modifica oricând abonamentul cu ajutorul Configuratorului Orange Young. Alege abonamentul Oferta recomandata Orange Young și ai minute, mesaje și internet 4G, în țară și în roaming în Spațiul Economic European (SEE). Spațiul Economic European este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Beneficii

Ai cea mai bună combinație de resurse într-un abonament creat de către tineri.

 • 3 GB internet național din care 3 GB limita în roaming SEE
 • Nelimitat minute naționale și în roaming în SEE, conform Regulamentului UE nr. 531/2012
 • Nelimitat SMS-uri naționale și în roaming în SEE, conform Regulamentului UE nr. 531/2012
 • 250 minute internaționale pe fix și mobil
 • Bonus: acces gratuit la aplicația Orange Antivirus și 10 GB spațiu de stocare în Orange Cloud
 • Telefoane la prețuri speciale

Totul cu 12,39 € / lună

În plus, beneficiezi de serviciile digitale Orange:

Motorola Moto G5s

Motorola Moto G5s

39 € cu Oferta recomandată
Orange Young

Cumpără

Orange Rise 52

Orange Rise 52

0 € cu Oferta recomandată
Orange Young

Cumpără

Întrebări frecvente

Dacă ai între 18 și 35 de ani, poți beneficia de oferta recomandată Orange Young, indiferent dacă activezi un abonament nou sau modifici unul existent.

Dacă nu ai deja un abonament la Orange, ai nevoie de următoarele documente:

 • Un act de identitate (CI, CI provizorie sau carte de rezidență permanentă)
 • Permis de conducere sau o copie după factura de utilități de la adresa de domiciliu

Dacă ai un număr Orange PrePay, îți păstrezi numărul la trecerea pe abonament și poți transfera un credit de cel mult 40€, credit obținut doar din reîncărcări PrePay. Acesta îți va apărea ca reducere pe prima factură emisă, după trecerea la noul abonament. Creditul alocat lunar în cadrul abonamentului nu poate fi transferat.

Oferta este disponibilă în perioada 6 septembrie 2017 – 30 aprilie 2018, cu posibilitate de prelungire.

Poți încheia un contract pentru 12 sau 24 de luni. Abonamentul ales poate fi înlocuit în perioada minimă contractuală doar cu alt abonament cu valoare egală sau superioară.

Abonamentul din oferta recomandată Orange Young nu primește minute naționale cadou pentru vechimea în rețea. Te bucuri în continuare de celelalte beneficii ale programului Orange Thank You, despre care poți afla mai multe detalii aici.

Abonamentul din oferta recomandată Orange Young este compatibil cu ofertele speciale de portare sau fidelizare, cele din programul Buy-Back și cu serviciul Early Upgrade.

Abonamentele beneficiază de viteze 4G/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload, in functie de capabilitatile telefonului folosit.

Vitezele de internet depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitari, blocări sau tratamente preferențiale.

Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G, trebuie să:

 • Ai un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • Ai un abonament care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Să te afli în aria de acoperire; dacă nu ești în aria de acoperire 4G, te vei conecta la viteze 3G+
 • Ai o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop

Dacă ai terminat minutele, SMS-urile sau MB incluși în abonament, vei fi taxat cu următoarele tarife:

 • 0,20 €/minut, pentru apelurile în orice rețea națională
 • 1 €/200 MB pentru internet pe mobil
 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • În cazul abonamentelor cu acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE), după consumarea resurselor incluse în abonament, tarifele standard de roaming: aici si aici.

Consumul resurselor din abonament (minute, SMS, MB) este reglementat de politica de utilizare rezonabila a Serviciilor de Roaming SEE si este supus Regulamentului UE nr.531/2012.

Ordinea de consum a minutelor este următoarea:

 • Minute Orange din opțiuni promoționale sau permanente
 • Minute naționale şi internaționale din abonament

Poți folosi minutele internaționale incluse în abonament către rețele fixe și mobile din următoarele țări ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația (fix), Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum și în SUA și Canada, cu excepția prefixelor afișate aici.

Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni.

Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele consumă din minutele incluse în abonament. După terminarea minutelor incluse, acestor apeluri li se aplică tariful corespunzător traficului suplimentar. În cazul abonamentelor Orange Me cu convorbiri naționale nelimitate incluse, apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele sunt tarifate din primul minut. La toate abonamentele Orange Me apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în rețea nu sunt tarifate.

Serviciul de redirecționare apeluri și apelurile tip conferință nu sunt disponibile în roaming.

Traficul efectuat de aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în pachet.
La consumarea traficului de internet inclus în abonament, se primește o notificare.

Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Oferta recomandata Orange Young (luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Limita de consum date în roaming în SEE (calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri) pentru Oferta recomandată Orange Young este de 3 GB (maxim 3.47 GB calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri).