Early Upgrade


ce este serviciul Early Upgrade

Dacă ești client Orange de cel puțin 6 luni, îți poți lua un nou telefon oricând dorești cu serviciul Early Upgrade.

Cu Early Upgrade nu trebuie să mai aștepți până la terminarea contractului anterior. Plătești contravaloarea serviciului Early Upgrade, pe care o calculăm în funcție de valoarea lunară a abonamentului tău și de numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care aplicăm un discount de 60%. Apoi îți poți alege un nou telefon, cu prelungirea abonamentului existent sau activarea unui abonament nou.  

ce avantaje ai

 • îți schimbi telefonul atunci când dorești, fără să aștepți să treacă 18 luni de la ultimul telefon cumpărat
 • în momentul în care alegi să îți reînnoiești abonamentul și să achiziționezi un telefon prin serviciul Early Upgrade, perioada contractuală curentă se încheie și vei rămâne doar cu perioada contractuală a abonamentului nou încheiat
 • cum beneficiezi de Early Upgrade

  pasul 1

  Vino în orice magazin Orange sau in magazinul online și vezi dacă îți poți lua un nou telefon cu serviciul Early Upgrade.

  pasul 2

  Alege modelul de telefon pe care dorești să-l achiziționezi, iar noi calculăm valoarea serviciului Early Upgrade pe care o ai de plătit.

  serviciul Early Upgrade = (numărul de luni rămase din perioada contractuală * valoarea taxei lunare de abonament) – discountul de 60% din cadrul Early Upgrade

  pasul 3

  Achiți valoarea serviciului Early Upgrade și îți poți cumpăra telefonul dorit.
  Perioada contractuală anterioară se anulează, iar contractul tău se reînnoiește cu 12 sau 24 de luni din momentul respectiv.  

  întrebări frecvente

  Pentru a te bucura de serviciul Early Upgrade, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  • ai un abonament Orange cu o vechime de cel puțin 6 luni
  • nu ai fost suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
  • nu ai mai cumpărat un telefon prin serviciul Early Upgrade în ultimele 6 luni
  • ai un abonament Delfin, Cangur, Panteră, Tigru, Fluture 12 din oferta Young, Fluture 8 din oferta Junior, Flamingo sau Pinguin
  Poți cumpăra orice telefon din oferta Orange, pe care îl poți lua la un preț redus, prin programul Orange Thank You.
  Pentru a determina valoarea serviciului Early Upgrade se înmulțesc numărul de luni rămase din perioada contractuală cu valoarea lunară a taxei de abonament. La această valoare se aplică o reducere de 60%.
  În momentul în care îți cumperi un nou telefon prin Early Upgrade și achiți contravaloarea opțiunii, perioada contractuală existentă se încheie și rămâi doar cu perioada contractuală a noului abonament activat.
  Serviciul Early Upgrade este compatibil cu toate beneficiile si ofertele speciale pentru telefoane, inclusiv cu programul Buy-Back.