Hartă acoperire
servicii mobile

Am creat împreună cu tine o noua hartă de acoperire interactivă pentru a-ți oferi experiența de rețea pe care ți-o dorești.

Comunici cum vrei, unde vrei

La Orange ai cea mai extinsă acoperire pentru rețeaua 4G. 93,3% din populația țării și 100% din populația urbană, în peste 10100 de localități, au acces la cel mai rapid internet mobil și cele mai performante soluții de comunicare. În plus, dacă ești din Aiud, Alba Iulia, Aleşd, Alexandria, Arad, Azuga, Bacău, Baia Mare, Băicoi, Bârlad, Bistriţa, Borşa, Botoşani, Bragadiru, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buftea, Buhuşi, Buşteni, Cajvana, Câmpina, Câmpulung, Cisnădie, Cluj-Napoca, Codlea, Comarnic, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Curtea de Argeş, Dorohoi, Drobeta-Turnu Severin, Făgăraş, Fălticeni, Filiaşi, Focşani, Frasin, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Ghimbav, Gura Humorului, Iaşi, Livada, Lugoj, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Milişăuţi, Moineşti, Năvodari, Ocna Sibiului, Olteniţa, Oneşti, Oradea, Orăştie, Orşova, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Paşcani, Piatra-Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Podu Iloaiei, Rădăuţi, Râmnicu Vâlcea, Roman, Salcea, Săcele, Sângeorz-Băi, Sânnicolau Mare, Sântana, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sinaia, Slobozia, Sovata, Suceava, Tălmaciu, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Târgu Secuiesc, Tecuci, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Vatra Dornei, Voluntari, Zalău şi Zărneşti, ai acces la 4G+, la viteze de download de până la 375 Mbps.

Începând cu luna mai 2017, Orange oferă în premieră acoperire 4G în toate orașele din România.

Mai mult

Cel mai rapid net pe mobil din România. E oficial.

Cel mai rapid net
pe mobil din România.
E oficial.


 

Mai mult

Ești conectat la ce contează pentru tine chiar și atunci când ești în mișcare

Ai acces la rețeaua 3G+ pe 99,37% din suprafața drumurilor naționale, iar pe pe 85,35% din suprafața acestora ai acoperire 4G.

Totodată, am extins acoperirea 4G:

  • În toate stațiile de metrou din București
  • În toate aeroporturile din România
Împărtășești momentele frumoase din vacanță cu toți prietenii

Împărtășești momentele frumoase din vacanță cu toți prietenii

Comunici cu toți prietenii tăi chiar și în vacanță, fie că ești la munte sau la mare, pentru că ai acoperire 4G:

  • În toate stațiunile de la Marea Neagră
  • În principalele stațiuni montane: Poiana Brașov, Sinaia, Predeal și Azuga
  • În Delta Dunării, la Crișan, Mahmudia, Dunăvățu de Jos și Mila 23
Comunici chiar și atunci când ești într-un loc cu semnal slab

Comunici chiar și atunci când ești într-un loc cu semnal slab

Densificăm constant acoperirea pentru ca tu să ai acces la rețea și în spațiile închise. Implementăm cele mai noi soluții de acoperire pentru interiorul clădirilor, atât pentru apartamente și case, cât și pentru clădiri de birouri.

Ai acoperire bună la concerte și evenimente sportive

Ai acoperire bună la concerte și evenimente sportive

În cadrul evenimentelor aglomerate, folosim peste 20 de stații de bază mobile pentru ca tu să te bucuri de o acoperire cât mai bună și un trafic de internet la viteze cât mai mari.