Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Abonamente

Pentru persoane cu dizabilități

Dacă ai deficiențe auditive, de vorbire sau de vedere și ai un certificat de încadrare pe codurile de handicap 3 - auditiv sau 4 - vizual, poți alege următoarele abonamente cu acces național:

Abonamente disponibile pentru clienții Orange România.

Abonamente speciale de internet prin fibră

Vino cu certificatul de încadrare pe cod de handicap în orice magazin Orange și beneficiezi de următoarea ofertă dedicată nevoilor tale:

Abonamente disponibile pentru clienții Orange România.

Orange Love
Fibră + TV
cu Netflix inclus

Descoperă noile abonamente cu acces inclus la Netflix pe toata perioada contractuală.

Voce Fixă Nelimitat
 

Oriunde ai fi, păstrezi legătura cu toți cei care te apelează pe fix.

Întrebări frecvente

Oferta pentru serviciile mobile și serviciile fixe este disponibilă în perioada 18 iunie – 19 august 2024, cu posibilitate de prelungire.

Pentru abonamentele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard sunt disponibile: aici.

Poți folosi minutele internaționale incluse în abonament către rețele fixe și mobile din următoarele țări ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația (fix), Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum și în SUA și Canada, cu excepția prefixelor afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe-abonamente/.

Din 1 ianuarie 2021, Marea Britanie și Gibraltar au iesit din Spațiul Economic European, conform acordului de retragere. Astfel, Marea Britanie și Gibraltar se alfa acum în zona 2 de tarifare pentru serviciul roaming. Noile tarife promotionale, valabile până pe 8 aprilie 2024, vor fi (cu TVA): apel local si SEE efectuat si primit 0,119 €/min, apel in tari non-SEE 1,547 €/min, SMS/MMS 0,119 €/min si trafic de date 0,0119 €/MB. Detalii aici

Apelurile internaționale nu sunt afectate de faptul că Marea Britanie și Gibraltar au ieșit din Spațiul Economic European.

Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. La activarea abonamentului, acestea se alocă proporțional cu numărul de zile dintre data activării și prima dată de facturare.

Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de exemplu: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel corespunzător apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni, iar tariful aferent îl poți consulta aici.

Taxarea convorbirilor se face la secundă, începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.
Orice apel se vă întrerupe automat după 2 ore. Acest lucru se întâmplă pentru a te proteja de costuri suplimentare în cazul unui apel care nu a fost încheiat din greșeală sau a fost efectuat accidental.

Abonamentele Fun special sunt disponibile atât pentru clienții persoane fizice care încheie un contract pe 6, 12, 24 luni, cât și pentru clienții existenți, în condiții speciale, în funcție de valoarea abonamentului actual, valoarea medie a facturii lunare sau perioada rămasă din durata contractuală.

Dacă ești deja client Orange, poți afla detalii despre condițiile ofertei prin apel gratuit de pe numărul tău Orange la 411, Serviciul Clienți, sau în orice magazin Orange. În perioada minimă contractuală abonamentul ales nu poate fi înlocuit cu un altul de o valoare mai mică.

Abonamentele Fun special 2/4 beneficiază de viteze maxime teoretice 4G+/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload, în funcție de capabilitățile telefonului folosit.

Viteza maximă estimată de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016.

Viteza promovată este egală cu maxima estimată.

Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Dacă alegi abonamentele Fun Special 2 sau Fun special 4, poți cumpăra la abonare un telefon la preț standard din oferta Orange sau oricând pe parcursul contractului. Aceste abonamente se comercializează fără telefon și nu beneficiază de reduceri speciale la prețul de achiziție al telefoanelor. În schimb, poți opta pentru un telefon in rate, verifica conditiile si eligibilitatea in magazine.

Abonamentele Orange Fun Special nu pot fi cesionate.

Vino la orice Orange shop sau partener Orange cu următoarele documente:

Persoane fizice – cetățeni români:

 • Carte de identitate/buletin de identitate/carte de identitate provizorie
 • Permis de conducere, card bancar sau talon de pensie
 • Certificate de încadrare pe cod de handicap
 • Hotărârea judecătorească de numire în calitatea de curator, în cazul persoanelor decăzute

Persoane fizice – cetățeni străini:

 • Pașaport
 • Legițimatie de ședere/certificat de rezidență/permis de ședere pe termen lung
 • Permis de conducere sau card bancar
 • Certificat de încadrare pe cod de handicap tradus legalizat și autentificat de notar

Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire

Află despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici.

Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România. Află detalii despre deblocare aici.

Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:

 • De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente
 • De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate
 • De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
 • Abonamentele disponibile începând cu data de 3 aprilie 2017 sunt conforme cu prevederile Regulamentului UE nr. 531/2012 și cu Regulamentul de aplicare nr. 2016/2286.

Pentru persoanele fizice cu cetățenie română, documentele necesare sunt: carte de identitate/buletin de identitate/carte de identitate provizorie, certificat de încadrare pe cod de handicap, horărârea judecătorească de numire în calitate de curator, în cazul persoanelor decăzute din drepturi.
Pentru persoanele fizice cu cetățenie străină, documentele necesare sunt: pașaport, legitimație de ședere/certificat de rezidență/permis de ședere pe termen lung, certificat de încadrare pe cod de handicap tradus, legalizat și autentificat de notar.

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5.2 lei/€.