Apple iPhone 5 16GB alb

culoare


Alb Negru

capacitate


16 GB 32 GB 64 GB
  rating 4,6 din 5
punctaj obtinut
din 25 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Radu despre Apple iPhone 5 16GB alb


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Primul punct forte al acestui smartphone este designul de ultima generatie - usor, subtire, elegant, materialele de constructie sunt premium, metal si sticla, iar finisarile sunt perfecte. Al doilea lucru pozitiv este ecranul. Cei 4 inci se vad superb, culorile sunt vii si naturale iar unghiurile de vizualizare sunt foarte bune. Un alt lucru de mentionat la aceasta categorie este sistemul de operare. Chiar daca acesta nu a suferit modificari majore in ultimii doi ani, experienta de utilizare este ireprosabila. Aplicatii se gasesc pentru aproape orice si chiar daca multe dintre ele sunt platite, acestea ofera utilitatea dorita. Sunetul este clar in casca la apel, este suficient de tare iar difuzoarele sunt un upgrade notabil fata de iPhone 4 si 4S. De asemenea Apple a introdus un nou model de casti, EarPods care aduc o imbunatatire notabila fata de generatia anterioara. Conexiunile de date au viteze ultra-rapide fie ca este vorba de wireless, 3G sau (speram cat mai repede) 4G. Per total telefonul aduce destule functii noi pentru a fi demn de anul 2012-2013 si se bate fara probleme cu modelele care adopta sistemul de operare Android.


CONTRA

Aici trebuie mentionat pretul de achizitie. Fie ca este la abonament sau fara contract, pretul "trage" in jos. Cu toate acestea milioane de modele s-au vandut de la lansarea acestuia si pana acum. Al doilea lucru de mentionat este sistemul de operare care plictiseste anumiti utilizatori. Desi pare ca ma contrazic deoarece am discutat despre acesta si la punctele pro, aici vreau sa mentionez fapul ca swipe-ul de la stanga la dreapta si invers printre iconitele cu aplicatii a ajuns sa ii faca indiferenti pe multi. Daca in iOS 7 Apple va introduce mai multe widget-uri si va regandi sistemul de notificari multi vor fi foarte multumiti. Voi mentiona aici si Siri care pentru moment nu este de utilitate in Romania.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

iPhone 4S 16GB Black


rating 4,5 din 5

20 review-uri
95% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 4S 8GB negru


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Apple iPhone 4S 8GB negru

Apple iPhone 5c 8 GB White


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

HONOR 200 Pro 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A55 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus