! Cum te putem ajuta astazi?

Fie că ești client Orange sau nu, ți-am pregătit o ofertă specială prin noul program Buy-Back.

Vino în orice magazin Orange cu telefonul tău și, în urma evaluării lui, primești un voucher de reducere de până la 350 de euro, pe care îl poți folosi la cumpărarea de telefoane sau accesorii din magazinele Orange.

Iar dacă ești client persoană fizică sau ai un abonament individual, pentru orice telefon funcțional evaluat până în 10 euro, îți oferim un voucher de reducere de 5 sau 10 euro, pe care îl poți folosi să cumperi un telefon nou la activarea sau prelungirea contractului. Dacă abonamentul pe care îl activezi sau prelungești este de 5 euro, vei primi un voucher de reducere în valoare de 5 euro.

Dacă ești client persoană juridică și ai un abonament de grup, vei putea folosi la achiziția unui telefon până la 3 vouchere primite pentru telefoanele funcționale evaluate până în 10 euro, la activarea sau prelungirea unui număr din grupul tău.

ce trebuie să faci

  • verifică valoarea telefonului tău
  • în cazul în care telefonul tău nu se află în lista de pe site, acesta va fi evaluat de către colegii noștri din magazin
  • vino cu telefonul în orice magazin Orange, pentru a obține voucherul

Iar dacă telefonul tău nu mai funcționează, poți oricând să-l aduci pentru reciclare. Astfel, ești alături de noi în protejarea naturii.

Pentru mai multe detalii citeşte termenii şi condiţiile de utilizare a serviciului valabile pana la 7 aprilie 2014 si termenii şi condiţiile de utilizare a serviciului valabile începând cu 7 aprilie 2014.Valoarea voucherului Buy-Back este cu TVA inclus.

verifică valoarea telefonului tău

Buy-Back

E ușor să treci la 4G. Prin Buy Back, ai o reducere suplimentară de până la 50 de euro la telefoanele 4G.

Vino cu vechiul tău smartphone în magazinele Orange și îți oferim în schimbul acestuia un cupon cu reducere suplimentară de 30 euro peste valoarea evaluată, pentru a-ți achiziționa un smartphone 4G. Iar dacă telefonul 4G ales este iPhone 5c sau 5s, BlackBerry Q5 sau Q10, reducerea ta suplimentară va fi de 50 euro.

află care sunt abonamentele de voce cu acces la viteze 4G.


E ușor să treci la 4G. Prin Buy Back, ai o reducere suplimentară de până la 50 de euro la telefoanele 4G.

Vino cu vechiul tău smartphone cu sistem de operare Windows, Android, BlackBerry sau iOS în magazinele Orange și îți oferim în schimbul acestuia un cupon cu reducere suplimentară de 30 euro peste valoarea evaluată,  pentru a-ți achiziționa un smartphone 4G. Iar dacă telefonul 4G pe care ți-l cumperi este iPhone,  BlackBerry Q5 sau Q10, vei primi o reducere suplimentară de 50 euro peste valoarea evaluată a vechiului tău telefon. Pentru promotia iPhone telefonul predat la Buy Back trebuie sa fie iPhone.

Oferta este valabilă pana la 31 mai doar la achiziția unui telefon 4G împreună cu un abonament nou sau prelungirea celui existent, cu acces 4G, pe 24 de luni.

Oferta este valabilă doar la achiziția unui telefon 4G împreună cu un abonament nou sau prelungirea celui existent, cu acces 4G, pe 24 de luni.

Vezi aici lista completa de telefoane 4G si abonamente cu acces 4G.