HTC One silver

culoare


Albastru Gold Negru Rosu Silver
  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 10 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

ADRIAN despre HTC One silver


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Telefonul este foarte elegant si se misca impecabil. Se observa imediat puterea procesorului si viteza mare a modemului. Am descarcat aplicatii din Google Play aproape instantaneu si s-au instalat in cateva secunde. Ecranul este foarte clar prin culorile realiste si bine calibrate. A fost foarte usor sa-i configurez meniul si setarile inclusiv telecomanda prin care am deschis 2 televizoare de marci diferite. Pana acum sunt foarte multumit de baterie poate si datorita faptului ca are un mic sistem de management al energiei - autonomia este de 2 zile in conditii de utilizare medie. Carcasa din aluminiu este de foarte buna calitate si rezistent la zgarieturi. Sunetul este foarte clar si se aude tare prin cele doua boxe cu amplificator chiar si in ceea ce priveste soneria. Cu siguranta se aude pe strada cand suna, chiar daca este galagie. La fel ca si Samsung Galaxy S4 face poze de foarte buna calitate cu sunet prin HTC Zoe, dar se pare ca cei de la HTC nu au o strategie la fel de buna de marketing. Pentru mainile mele tastatura virtuala este foarte comoda la folosire si arata mai bine fata de unele modele precedente.


CONTRA

Interfata Blinkfeed este cam rigida si pentru moment nu o gasesc foarte folositoare. Poate dupa actulizarile viitoare de soft vor rezolva problema. Docul de jos care contine 4 scurtaturi catre anumite aplicatii este rigid prin faptul ca nu poate fi modificat pentru ecranul de siguranta (lock screen) si pentru ca aplicatiile respective nu se mai regasesc in meniul principal, practic sunt mutate din meniu in doc. Ecranul de pornire (home screen) care contine interfata Blinkfeed nu poate fi mutat pe un loc 2 sau 3, ramane intotdeauna primul din partea stanga dupa care se mai pot adauga doar 4 ecrane. O data pornit sistemul de management al bateriei afiseaza o iconita in bara de notificari ce nu poate fi inlaturata decat daca se inchide acest sistem din managementul aplicatiilor. Nu am reusit sa descopar ce imi ocupa mai mult de 6 GB din spatiul de stocare - posibil sa fie rezervat sistemului de operare. Mi-ar fi placut sa gasesc mai multe wallpapere si tonuri de apel, mai ales ca nu mai are posibilitatea de a descarca unele noi printr-o aplicatie HTC prezenta pe modelele mai vechi, ramane doar optiunea de a instala de la surse externe.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

HTC One negru


rating 4,3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru HTC One negru

HTC One mini 2 dark grey - Orange


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

HTC One (M8)


rating 4,33 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15 Pro


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 15 Pro Max


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus