Huawei P0 Pro 128GB Dual SIM Aurora Blue

Huawei P30 Pro


culoare


Aurora Blue Black Breathing Crystal

capacitate


128 GB 256 GB
  rating 4,82 din 5
punctaj obtinut
din 45 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Florin Catalin despre Huawei P0 Pro 128GB Dual SIM Aurora Blue


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Am primit acest telefon pentru a-l testa de la Orange. In prima seara nu prea am putut face prea multe lucruri, doar am clonat vechiul telefon un Huawei P20 Pro. Pentru cei care fac precomanda primesc si un smartwacth, si acela este foarte bun, dar sa ne axam pe acest flagship. Ecranul este destul de mare avand o diagonala de 6,47 inch cu o rezolutie de 2340x1080 pixeli, cea ce ma face sa il plac mai mult decat un P20 Pro pe care il am achizitionat tot de la Orange. Functioneaza foarte bine, nu ma asteptam sa functioneze atat de bine si de repede, imi place ca am senzorul de amprenta in ecran si am ecranul super mare. Ecranul se misca foarte repede si uneori am impresia ca nici nu apuc sa apas pe ecran ca sa scriu ceva sau sa intru intr-o aplicatie, senzorul de amprenta functioneaza destul de bine, dar are un mic minus dureaza cam vreo doua secunde pana se deblocheaza telefonul, dar cred ca acest lucru este pentru securitate ca sa nu fie pacalit. Deblocarea faciala functioneaza si ea foarte bine si am ambele metode si le folosesc concomitent pe amandoua. Port destul de mult timp manusi si nu pot debloca mereu telefonul cu amprenta si recunoasterea faciala este foarte rapida si am observat ca functioneaza si in locuri mai putin iluminate. Partea interesanta mie si pe care vream sa o testez au fost undele electromagnetice din noul Huawei P30 Pro. Se aude la fel de bine sau poate mult mai bine ca la un difuzor normal gen ca cel de pe P20 Pro. Redarea media este mult mai buna in casti cu ajutorul lui Dolby Atmos, imi place ca daca am castile conectate la telefon am impresia ca sunt intr-un cinema sau as putea zice ca sunt la un concert, asa de bine se aude. Aplicatiile se incarca si raspund foarte repede, iar ca si interfata cea de la EMUI alaturi de android fac o treaba foarte buna impreuna si fac ca aplicatiile sa ruleze foarte bine si sa nu se blocheze.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

florinionutz66@gmail.com pe 16.04.2019 10:46

Deja nu aș vrea să îl dau înapoi, sunt obișnuit cu el.comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Huawei Mate30 Pro 256GB Dual SIM Space Silver


rating 4,2 din 5

15 review-uri
60% dintre utilizatori recomanda

Huawei P0 Lite 128GB DUAL SIM Black


rating 4,56 din 5

6 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Huawei P40 Lite 128GB Dual SIM Crush Green


rating 5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Huawei P40 Lite 128GB Dual SIM Crush Green


top sales

Apple iPhone 15 Pro


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A55 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus