iPhone 3G 8 GB black

iPhone 3G 8 GB black


  rating 4,34 din 5
punctaj obtinut
din 130 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

ardelean.horia despre iPhone 3G 8 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Cu toate ca apar 3 stelute la review-ul meu nu am prea multe laude la adresa iphone-ului. Dar sa nu fiu rau este totusi un telefon frumos, navigarea prin meniu este inedita etc.....dar atat

Nu se poate numi sub nici o forma telefonul deceniului, NU NU NU. E un telefon care in primul rand costa mult prea mult pt ceea ce poate el. Sincer daca as vrea un telefon care, in momentul in care il arat prietenilor, sa le provoace reactia "WOW", atunci da, iphone-ul este ideal. Dar in rest nu. Se plateste doar marca Apple, un astfel de telefon nu valoreaza asa de mult.

Am atasat si o poza foarte sugestiva, va recomand tuturor sa o vizualizati

In plus in jur de 60% (daca nu cumva mai mult) din telefoanele, mai exact produsele, Apple, sufera o mare problema de fiabilitate. In Romania inca nuża aparut aceasta problema, intrucat iphone-ul este inca nou pe piata, dar in Statele Unite majoritatea se defecteaza dupa 2 ani (da, este exact garantia). Si nu ca Apple nu ar avea resursele sa remedieze asta, dar nu vor, se vrea ca dupa cei 2 ani lumea sa mai scoata bani ca sa mai cumpere inca un telefon.

Concluziile le trageti voi


 
Consideri util acest review?

0 comentarii

pyt_gt pe 02.03.2010 20:51

-la ce iti foloseste MMS-ul la asa un telefon ... trimiti un mail ... MMS-ul e demodat... oricum se poate trimite MMS ... numa trebe sa iti bati capu putin ....

-card de memorie ?? la ce ??? 8,16,32 GB nu iti ajunge ???

-video call ?? chiar ai folosii asa ceva ???- oricum se paote folosii ca web cam...

-video rec ... se paote si filma chiar si cu cel de 8Gb

mihaelaignat pe 17.02.2010 12:59

Sa citesti si review-ul meu, pe mine m-a multumit 100% in tot ce am avut nevoie.

Ce zici tu cu piatra (la noi s-a tradus prin "caramida") este adevarat, dat żmai ales referitor la rezistenta (testat prin mii de buse de asfalt/mozaic si alte placi din ciment fara invizible shield!)

Deci nu stiu ce sa cred despre ce spui tu in continuare despre rezistenta din spusele altora. Acusi trec cei 2 ani si cum am si un bebe nazdravan care il tranteste de cate ori il prinde presimt ca o sa iti infirm spusele din proprie experienta.ż

(Stiam totusi ca aici pe forum se doreste ca review ul sa fie bazat pe experientele proprii, ca asa, barfe nefondate sunt multe pe net si multi invidiosi pe succesul Apple.

De altfel mie nu mi se pare ca ai fi folosit produsul, pare a fi luata parerea de pe net, mai ales ca ai multe neconcordante cu realitatea actuala. Sau poate ai folosit telefonul pentru putina vreme mult mai demult cu varianta veche de soft care n-avea copy/paste si altele?)

@andrada: Nu vad utilitatea unul card suplimentar cat timp poti opta pt HDD mare.

In schimb mi se pare de-a dreptul comunista gestionarea unor chestii apple care probabil ca tin tot de "nmareata strategie apple" (interzicerea dezvoltarii altor browsere si a introducerii posibilitatii de citire a flashurilor - swf)

andrada009 pe 18.12.2009 19:16

Cred ca esti putin cam dur totusi. Chiar daca este supraevaluat datorita inovatiei pe care a adus-o(si a adus-o) telefonul ramane un smarphone. Si ca orice smartphone este foarte capabil !

Poza pe care ai pus-o e foarte amuzanta dar face referire la o versiune mai veche software. Atat MMS cat si Videorecording este posibil acum si pe Iphone 3G. Cateva dintre functiile de baza nu au fost disponibile pentru iPhone inca de la lansare datorita strategiei Apple.

Problema cu fiabilitatea din cate stiu nu se refera la telefonul in sine ci la baterie. Bateriile folosite pe iPhone/iPod folosesc o tehnologie diferite de celelalte baterii. Este adevarat ca ciclul de viata a bateriei este unul limitat.

Iar referitor la pret eu il gasesc chiar foarte bun. Cel putin in ultima vreme a scazut foarte mult.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Sony Ericsson Jalou cu Cadou


rating 3,17 din 5

23 review-uri
52% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X10


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3