iPhone 3G 8 GB black

iPhone 3G 8 GB black


  rating 4,34 din 5
punctaj obtinut
din 130 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

albacazapada09 despre iPhone 3G 8 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Cred ca este unul dintre cele mai vandute telefoane la noi in tara pe domeniul iphone, putem spune ca acest model de telefon a revolutionat industria telefoanelor mobile. Pentru un telefon mobil, acest model merge extraordinar de bine in privinta touchscreenului, neblocandu-se sau avand erori.Este foarte usor de navigat pe internet, citirea mailurilor se face foarte usor, are un spatiu de stocare de 8Gb, extraordinar de mult din punctul meu de vedere(iti poti pune toata discografia unui cantaret, pozele cu familia, filmele favorite si tot iti mai ramane destul spatiu)Diversitatea programelor pe care le poti instala pe te lasa uimit daca il folosesti pentru prima oara, iar ca principale devazantaje putem spune ca avem durata de viata a bateriei(daca il folosesti la maxim te poate tine o zi maxim).Recomand acest telefon tuturor persoanelor.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

smart07 pe 29.12.2009 15:34

Eu sunt adeptul telefoanelor care stiu sa faca multe si intradevar la aplicatii nu exista pe piata ceva sa bata acest telefon.

Insa experienta de utilizare a acestui telefon, incarcat complet m-am jucat pe el instalandu-i tot felul de aplicatii, intrand pe net, ce mai tot ce poti face cu el, intro zi, a trebuit sal incarc de 2 ori, iar seara iarasi lasat la incarcat.

Concluzie - e super telefon, dar pentru mine - nu multumesc smileycomentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Sony Ericsson Jalou cu Cadou


rating 3,17 din 5

23 review-uri
52% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X10


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Apple iPhone 13


rating 3,5 din 5
2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda
3
sus