iPhone 3G 8 GB black

iPhone 3G 8 GB black


  rating 4,34 din 5
punctaj obtinut
din 130 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Bogdan despre iPhone 3G 8 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Am sa incerc ca in acest review sa ating ceva ce nu am gasit in celelalte. Folosesc iPhone de cand a aparut prima data (varinata de 2G) si ca urmare am observat unele parti bune si altele mai putin bune, o sa incerc sa insir o parte din ele. Pro: - ecran mare cu multi touch capabilities - aplicabilitatea functiilor de multi-touch (ma refer aici la faptul ca .. din pc. de vedere tehnic si alte telefoane au aceasta posibititate, insa functionalitatea e patentata de Apple) - design intuitiv si as spune ergonomic - satisfactia oferita de faptul ca poti sa-l controlezi folosind degetele Contra: - support pt rularea mai multor aplicatii in acelasi timp - datorita platformei de rulare este mai dificil sa-ti dezvolti aplicatii proprii (daca ai acest talent) - incompatibilitatea nativa cu mufa Jack (pt casti) - functionalitae bluetooth restransa la voce (exista aplicatii care te pot ajuta sa inaturi aceasta restrangere) Ca si o concluzie personala, recomand de fiecare data cand prind ocazia un astfel de telefon (indiferent de versiune) si eu nu cred ca o sa folosesc alt tip de telefon foarte curand.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

karnak pe 23.02.2010 04:03

Multi-touch este patentat inca din 1980, apple doar a furat ideea si a supus spre patentare o chestie modificata.. a fost dezbatuta foarte mult chestia cu multi-touch si legalitatea unui nou patent, cat si despre multe procese cu nokia de la care a furat nu mai stiu ce. In afara de ecranul super ( nu am mai folosit vre-un telefon care sa aiba ecranul asa de "responsive" - nu gasesc cuvantul in romana) nu are nimic ce impresioneaza fata de celelalte telefoane din gama de pret.

mihai_stan21 pe 13.02.2010 12:19

Foarte la obiect acest review. Ai pus punctul pe icomentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Sony Ericsson Jalou cu Cadou


rating 3,17 din 5

23 review-uri
52% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X10


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15 Pro


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Apple iPhone 15 Pro Max


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus