Samsung Galaxy Core 4G negru

Samsung Galaxy Core 4G


culoare


Alb Negru
  rating 4,33 din 5
punctaj obtinut
din 6 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Iancu despre Samsung Galaxy Core 4G negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Din punctul de vedere al unui utilizator preocupat de raportul calitate-pret, fără pretenţii de ultimele racnete în domeniu, este un telefon care a bifat toate căsuţele şi apoi mi-a depăşit aşteptările.

In primul rand ecranul este foarte plăcut. Contrast, culori, luminozitate, claritate deosebita in toate mediile mai putin la soare direct. Nu este la nivelul gamei S, dar diferenţa nu este foarte mare. Nu are strat anti sebuum, si asta e o problema in lumina soarelui, in rest nu.

Interfata functioneaza bine, nu sunt intarzieri enervante. Ca o nota secundara, nu inteleg de ce la toate Samsung-urile exista o intarziere de circa o secunda de la apasarea butonului de pornit ecranul si pornirea ecranului.

Spatiul este extra suficient pentru aplicatiile uzuale. Am jucat cateva jocuri 3D cu succes, dar nu asta e motivul pentru care l-am cumparat.

Navigarea pe net in 4G este super, paginile se incarca instantaneu. Din pacate cel putin in Cluj acoperirea 4G este deocamdata foarte slaba, am comutat la 3G pentru ca la convorbiri se chinuie cu semnalul slab 4G.

Are busola, GPS asistat si sistemul rusesc de GPS, lanterna LED - toate sunt chestii utile daca vrei sa-l folosesti cand iesi in natura, sau ca sistem de navigare auto.

Este comod de tinut in mana, mai ales comparativ cu un Samsung S3, pentru că este mai ingust si are spatele cauciucat.


CONTRA

Nu îşi reglează automat luminozitatea ecranului în funcţie de mediu. O omisiune inexplicabilă, după părerea mea, avand in vedere ca telefoanele neinteligente aveau acum 4 ani aceasta functie.

Muchia superioară ascuţită poate deveni usor incomodă atunci când vorbeşti în medii zgomotoase şi trebuie să ţii telefonul apăsat pe ureche.

In buzunar, telefonul se deblochează câteodată singur daca nu ii setezi o parola sau un desen de deblocare. Recunoasterea fetei pentru deblocare este un gadget care functioneaza doar cand vrea el.

Multe dintre numeroasele aplicatii preinstalate (care nu pot fi dezinstalate), cele mai multe de la Samsung - Link, S-Voice, Apps etc. - dubleaza functiile Android-Google, care sunt incorporate si sunt mai bune.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

iancuverdes pe 16.05.2014 00:35

Dupa ce am comutat din setari la 3G in loc de 4G, bateria tine cam cu 30% mai mult (aproape 3 zile in loc de 2). E o diferenta.comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 alb


rating 4,2 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Trend Lite


rating 4,5 din 5

8 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S24 Plus 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 200 Pro 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus