Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Cea mai potrivită alegere pentru afacerea mea

Oferte avantajoase pentru antreprenori,
la portare
Vino cu numerele afacerii tale la Orange și ai:
  • Minute și SMS naționale nelimitat
  • Minute și SMS în roaming SEE nelimitat
  • Minute internaționale
  • Trafic de net nelimitat pentru Orange Pro 15, Orange Pro 20 și Orange Pro 25
  • Extra reducere la telefon în funcție de valoarea pachetului ales
Oferta este disponibilă prin consultanții dedicați antreprenorilor și microîntreprinderilor.
Pentru mai multe detalii sau oferta completă scrie-ne la antreprenor@orange.com sau lasă-ne datele tale în formularul dedicat și te contactăm în 48h.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă pentru persoane juridice, antreprenori sau microîntreprinderi, doar online prin transmiterea unui email catre adresa antreprenor@orange.com .

Oferta de portare este disponibilă până în data de 17 august 2021.

Abonamentele Orange Pro au acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) și oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE. Excepție fac resursele internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.
Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.
Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Orange Pro luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii.
Poți folosi minutele internaționale pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din țări ale Uniunii Europene, SUA și Canada, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a numerelor cu prefixele afișate pe www.orange.ro.
Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. La activarea abonamentului acestea se alocă proporțional cu numărul de zile dintre data activării și prima dată de facturare.
Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni, iar taríful aferent îl poți consulta aici.
Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

După terminarea resurselor, ținând cont de politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE, vei fi taxat astfel:
  • 200 MB/1 euro, pentru internet pe mobil național
  • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
  • tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard corespunzător țării vizitate.

Tarifele includ TVA.
Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele sunt tarifate din primul minut conform tarifelor aferente fiecărui abonament, în timp ce apelurile în rețea nu sunt tarifate.
Serviciul de redirecționare apeluri și apelurile tip conferință nu sunt disponibile în roaming.