Smart Tracking

Soluție completă pentru monitorizarea flotelor auto prin GPS

 
 • Share

Smart Tracking este o soluție completă de administrare și monitorizare GPS a flotelor auto. Soluția include un sistem profesional de localizare GPS a autoturismelor companiei tale, dispozitive speciale pentru utilizare în medii dificile de lucru și servicii personalizate.

Cere oferta

Soluție de monitorizare GPS a flotei auto adaptată oricărui specific de business

Smart Tracking asigură în timp real vizibilitate completă asupra mașinilor din flotă cu GPS tracker și generează automat rapoarte privind localizarea GPS a autoturismelor, activitatea zilnică sau lunară: locație la un moment dat sau istorică, traseu, consum combustibil, comportament șofer etc. Soluția corespunde celor mai înalte exigențe și poate fi adaptată specificului unui număr larg de domenii de activitate: transport marfă, construcții, distribuție, agricultură, curierat, bănci, asigurări și transport valori, IT și telecomunicații, sănătate, securitate, transporturi frigorifice, autorități locale sau utilități publice.

Monitorizezi flota auto din teren, chiar din biroul tău

Beneficii monitorizare flotă auto prin GPS

Soluție completă de monitorizare a flotei, personalizată

Ai tot ce-ți trebuie pentru a implementa soluția optimă pentru domeniul de activitate și structura flotei tale de vehicule: echipamente de localizare GPS a flotei, conectivitate, aplicație de monitorizare și servicii profesionale.

Reducerea consumului de combustibil și eliminarea fraudelor

Fiecare tracker GPS auto îți oferă informații exacte despre traseul parcurs și nivelul de combustibil din rezervor. Astfel poți optimiza rutele pentru a reduce numărul de kilometri parcurși, eviți utilizarea neautorizată a vehiculului și identifici rapid pierderile și eventualele fraude.

Managementul performanței

Prin generarea automată de rapoarte și analiza istorică a traseelor, poți eficientiza activitatea întregii flote. Astfel, poți optimiza traseele și timpii de livrare, precum și condițiile contractuale cu clienții tăi, pentru o experiență îmbunătățită și loialitate crescută.

Reducerea costurilor operaționale

Datele colectate despre localizare GPS și comportamentul șoferilor permit optimizarea traseului, reducerea orelor lucrate peste program, scăderea numărului de amenzi, tarife mai mici pentru asigurări RCA și CASCO și efectuarea la timp a reviziilor auto pentru vehiculele tale.

Siguranță și control

Ești mereu în control pentru că știi locația GPS exactă a tuturor vehiculelor tale și modul cum se deplasează. Cu Smart Tracking poți seta alerte pentru depășirea vitezei sau părăsirea unui perimetru, poți preveni comportamentele riscante în trafic ale șoferilor și responsabilizezi toți angajații.

Pachete de servicii de monitorizare flotă auto

Soluția Smart Tracking include tot ce ai nevoie pentru implementarea variantei optime pentru compania ta.

Echipamente profesionale de monitorizare GPS / GPRS

SIM de date M2M pentru condiții dificile de lucru, cu conexiuni naționale și în Roaming SEE

Aplicație web pentru monitorizarea flotei online, management și control, vizualizarea și raportarea activității vehiculelor

Servicii profesionale, de la consultanță până la instalarea echipamentelor GPS în service partener sau, ca opțiune, în locația clientului

Sistemul colectează de la fiecare vehicul informații ce sunt agregate în aplicația web și pot fi utilizate în funcționalități multiple de control și administrare:

 • Vizualizarea în timp real a poziției, vitezei, direcției de deplasare
 • Plasarea vehiculelor și a traseelor pe hartă vectorială detaliată la nivelul României și al Europei
 • Definirea punctelor de interes (hot spots)
 • Rapoarte personalizate – abateri rută prestabilită, intrări / ieșiri, puncte de interes, staționări, viteză
 • Rapoarte tip foaie de parcurs
 • Raportare diferențiată a modului de utilizare vehicul: în interes business sau privat, în funcție de programul de lucru
 • Analiza comportamentului în trafic al șoferilor
 • Istoricul intervențiilor la nivel de vehicul: schimb de anvelope, schimb de ulei, reparații etc

În plus, în funcție de structura flotei și de informațiile suplimentare de care ai nevoie, soluția poate integra echipamente opționale:

 • Sondă litrometrică pentru măsurarea consumului de combustibil
 • Interfață FMS ce permite conectarea la computerul vehiculului pentru integrarea cu diverse aplicații terțe, precum aplicații de raportare și optimizare pentru consumul de combustibil
 • Senzor de temperatură pentru măsurarea, raportarea și generarea de alerte legate de temperatura din compartimentul de marfă
 • Senzor pentru identificarea șoferului pentru evidențierea activității la nivel de șofer, atunci când același vehicul este condus de mai mulți angajați
 • Senzor on/off pentru monitorizarea deschiderii / închiderii ușii de la compartimentul de marfă

Pentru a identifica soluția optimă pentru industria în care activezi și obiectivele de business ale companiei tale, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200