×

Cum activez/dezactivez mesageria vocală?

Serviciul de mesagerie vocală este activ implicit pentru toți clienții Orange. Dacă pentru numărul tău nu este încă activă sau dacă vrei să o reactivezi poți face acest lucru:

  • din contul tău My Orange, secțiunea Servicii - Mesagerie Vocală
  • prin apel gratui la *100# - ramura 5 - Roaming, internațional și mesagerie vocală > ramura 4 - Mesagerie vocală
  • prin apel la Serviciul Clienţi - 300

 

După activarea serviciul, pentru a accesa direct căsuţa ta vocală apelează:

  • fie numărul scurt 555, de pe telefonul tău Orange
  • fie numărul 0744945550 de pe un alt telefon fix sau mobil  şi urmează instrucțiunile (se tarifează ca un apel către un număr Orange)
  • fie numărul 0744945551 pentru limba română sau 0744945552 pentru limba engleză, de la un alt telefon fix sau mobil (se tarifează ca un apel către un număr Orange)

 

Persoanele care te apelează şi sunt redirecţionate către mesageria vocală vor consuma din resursele pe care le au incluse în abonament sau vor fi tarifate pentru un apel către un număr Orange, în cazul în care nu au resurse disponibile.

Dacă eşti în afara ţarii şi foloseşti serviciul Roaming, primirea de apeluri în mesageria vocală este gratuită, indiferent de ţara în care te afli, iar ascultarea mesajelor vocale se va taxa la fel ca în cazul în care efectuezi un apel către România, conform tarifului standard sau ofertei de care beneficiezi.

 

Ți-a fost de ajutor informația?
208 din 239 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne