Vara asta, eroii din filme dau tonul distracției

Fibră și TV + până la 200 € bonus la orice telefon, la abonare

Orange Love: fibră + mobil + TV și HBO inclus

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.


Adaugă la abonamentul tău de voce internet prin fibră cu viteze de până la 1 Gbps și televiziune prin cablu cu până la 131 de canale și ai acces inclus la HBO și HBO GO timp de 6 luni, totul la doar 12 €/lună (sau 57 de lei). În plus, anii de vechime în rețea îți aduc până la 200 € (930 lei) reducere la device-uri, ca să îți cumperi telefonul dorit. Iar dacă treci de la cartelă la abonament, beneficiezi de 4 euro discount la abonamentul de voce Orange Me 16 cu telefon inclus.

Vino la Orange cu numărul tău de voce și ia-ți pachetul complet Orange Love cu doar 19 €/lună.

Ia-ți pachete Orange Love și ai 6 luni acces la HBO și HBO GO

Cu Orange, ești acum mai aproape de filmele și serialele tale preferate din HBO GO. Ia-ți pachetele Orange Love și ai 6 luni opțiunea HBO gratuit, plus acces la HBO GO.

Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 10 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.  

preț de la
0

JVC Smart TV

LED 4K UltraHD
3840x2160 px
Wi-Fi integrat

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
99

PlayStation 500GB

Procesor x86-64 AMD "Jaguar", 8 nuclee
Capacitate de stocare 500GB
Controller Dualshock 4 inclus

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
99

LG Smart TV

LED Full HD
HyperReal: 1920x1080
Quad-Core

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
239

Samsung Smart TV

LED 4 UltraHD
3840x2160
Procesor: Quad-Core

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Liga Campionilor, Europa League și Cupa României sunt disponibile pe canalele Look cu pachetele Orange Love.

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult
1000 Mbps

1 Gbps - viteză maximă de download

Verifică acoperirea serviciilor de internet, televiziune și fix prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la 0800 400 400.

Verifică acoperirea
   Sau sună la 0800 400 400

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange te va contacta în o zi lucrătoare.

Întrebări frecvente

Te poți bucura de acest discount dacă alegi unul din abonamentele Orange Me cu telefon de minimum 16€ (TVA inclus), în următoarele condiții:

  • Portezi un abonament din altă rețea sau treci cu numărul tău Orange PrePay cu vechime de minimum 1 an în rețea la un abonament Orange Me sau Orange Pro de minimum 16€ (TVA inclus), în timp ce activezi serviciile fixe de internet prin fibră și televiziune prin cablu (Orange Home Net și Orange Home TV). Reducerea nu se aplică pentru abonamentele de tipul Orange Me Start.
  • Oferta este valabilă pentru abonamentele activate pe 24 luni (voce, televiziune, internet), între 10 iunie și 31 iulie 2019

Dacă pe contul tău intervine suspendarea/încetarea contractului, schimbarea de titular, sau închiderea unuia dintre servicii (voce, internet sau televiziune), beneficiul de 4€ reducere lunară pentru abonamentul de voce mobilă se pierde. Astfel, abonamentul Orange Me sau Orange Pro va avea costul standard.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus