Orange Love
fibră + TV + HBO inclus

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
8€
/lună

Internet prin fibră

rocket

Cel mai rapid internet prin fibră, cu viteze de până la 940 Mbps.

TV prin cablu

Group 3 Created with Sketch.

Până la 125 de canale incluse și acces la cele mai importante competiții sportive pe canalele Look.

Inclus 3 luni

Filme, seriale si documentare pentru toate gusturile, pentru cele mai cool seri petrecute împreună.

Orange Love
fibră + TV + HBO inclus

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
8€
/lună

Un cadou nu vine
niciodată singur

Orange Love
TCL Plex
de la 0 €
+
TCL Smart TV 81 cm
Bonus
cu pachetele fix-mobil
Orange Love
gif

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Vezi detalii

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Cadouri pentru
cine a fost cuminte

Orange Love
Nintendo Switch ™ + Kit Nintendo Labo ™
de la 4 €/lună
cu pachetele fix-mobil
Orange Love
cu noul router Internet Box 1000
 • Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 MB prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă

 • Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei 5G 3 × 3 MIMO

 • Ai un port USB 2.0 prin care poți conecta un stick USB sau o imprimantă

 • Accesezi conținutul memoriei USB de pe orice device conectat la router

 • Printezi cu ușurință de pe orice device contectat la rețeaua Wi-Fi a routerului, prin funcția Print sharing based on SAMBA

Router internet box 1000

Liga Campionilor, Europa League și Cupa României sunt disponibile pe canalele Look cu pachetele Orange Love.

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Vizionează
 

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult

1000 Mbps

940 Mbps - viteză maximă de download
(Router Wi-Fi inclus)

Verifică acoperirea serviciilor de internet, televiziune și fix prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la call 0800 400 400 .

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange
te va contacta în o zi lucrătoare.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibila între 14 noiembrie - 3 februarie 2020, cu posibilitate de prelungire.
 • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale Orange PrePay un abonament de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
 • Activează un abonament de voce mobilă Orange Me Start de minim 8 € împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de TV prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni
Poți include în pachetul Orange Love:
 • Orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
 • Orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
 • Orice abonament de voce mobilă Orange Me de minim 8 €
Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.
Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.
Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.
Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.
Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 €/lună. Bonusul de până la 300 € ia în considerare câte 15 €/an vechime, la achiziționarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global. Bonusul de până la 200 € ia în considerare cate 10 €/an vechime la achiziționarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Explore. Bonusul e calculat pentru o vechime de 20 de ani în rețea. Acest beneficiu se oferă o singura dată și poate fi folosit pentru achiziția de telefoane și accesorii.

Oferta este valabila intre 14 noiembrie 2019 - 3 februarie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de pana la 300 € corespunzător unei vechimi în rețea de maxim 20 de ani. Bonusul ia in considerare cate 15 €/an de vechime, la achizitionarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global sau pana la 200 € bonus, luand in considerare cate 10 €/ an de vechime, la achizitionarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Explore. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:
 • Apeluri naționale nelimitate
 • 100 GB bonus pe care să-i folosiți toți, la comun, pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family.
Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 €, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 8 din oferta Senior poate fi inclus în Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.
Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 50 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 100 GB la comun, disponibili lunar.
Mai multe detalii despre Orange Family aici.
Te poți bucura de această ofertă la activarea abonamentelor Orange Home Net si Home TV, pe 24 luni. Abonamentele de TV eligibile sunt Home TV Explore si Home TV Global. La incheierea perioadei de gratuitate poti opta pentru pastrarea optiunii HBO la pretul de 3 € / luna sau pentru desfiintarea acesteia.

Pentru a beneficia de oferta cu telefon și Smart TV TCL de la 0 € trebuie:

 • să achiziționezi Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe o perioadă de 2 ani;
 • să îți portezi abonamentul din altă rețea, să activezi unul nou dacă ai minim 1 an vechime în rețea sau să prelungești abonamentul existent Orange Me de minim 11 €, pe 2 ani.

Prețul promoțional include un bonus de vechime de pana la 300 €, luând în considerare cate 15 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la o vechime de 20 ani. Bonusul se poate aloca o singură dată Smart TV-ul TCL de 81 cm este oferit bonus la achiziția telefonului TCL Plex. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Specificații tehnice Smart TV TCL aici.

Specificații tehnice TCL PLEX aici.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus