Orange Love
fibră + TV + device-uri la prețuri speciale

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
9€ /lună
primele
6 luni

Internet prin fibră

rocket

Cel mai rapid internet prin fibră, cu viteze de până la 940 Mbps.

TV prin cablu

Group 3 Created with Sketch.

Până la 129 de canale incluse și acces la cele mai importante competiții sportive pe canalele Look.

Device-uri în rate la prețuri speciale

Samsung Galaxy S20 și Smart TV Samsung 4K 108 cm de la 38€/lună 25€/lună.

Vezi detalii
Pentru oferta locala de servicii click aici.

control-center Sau sună la call 0800 400 400

Orange Love
fibră + TV + device-uri la prețuri speciale

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
9€ /lună
primele
6 luni
Vezi detalii Pentru oferta locala de servicii click aici.

control-center Sau sună la call 0800 400 400
gif

Până la 200 € reducere pentru device-uri și accesorii

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai până la 10 € reducere pentru fiecare an la Orange, bonus pe care îl poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Vezi detalii

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

cu noul router Internet Box 1000
 • Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă

 • Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei Wi-Fi 5G 4 × 4 MIMO

 • Ai un port USB 2.0 prin care poți conecta un stick USB sau o imprimantă

 • Accesezi conținutul memoriei USB de pe orice device conectat la router

 • Printezi cu ușurință de pe orice device contectat la rețeaua Wi-Fi a routerului, prin funcția Print sharing based on SAMBA

Router internet box 1000

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv
 

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult

1000 Mbps

940 Mbps - viteză maximă de download
(Router Wi-Fi inclus)

Verifică acoperirea serviciului de internet prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la call 0800 400 400 .

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange
te va contacta în maxim o zi lucrătoare.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă până la 31 octombrie 2020, cu posibilitate de prelungire.
 • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale Orange PrePay cu o vechime minimă de 12 luni un abonament de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
 • Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 euro, împreună cu serviciul de internet prin fibră și cel de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni
Poți include în pachetul Orange Love:
 • Orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
 • Orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
 • Orice abonament de voce mobilă Orange Fun / Smart de minim 8 €
Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima lună de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi serviciile Orange Home Net și Orange Home TV (abonamentele Explore sau Global) pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 5 euro/an de vechime pentru activarea abonamentului Home Net 500 ṣi câte 10 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Home Net 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Acest beneficiu este oferit o singură dată și poate fi folosit pentru achiziția de telefoane și acesorii.
Ofertă valabilă până la 31 octombrie 2020, cu posibilitate de prelungire, pentru clienții cu o vechime de minimum 18 luni, care activează serviciile Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 2 ani, împreună cu prelungirea abonamentului de voce mobilă Smart Plus 25. Prețul promoțional al device-urilor include o reducere de 100 € plus până la 200 € bonus de vechime: câte 10 € pentru fiecare an petrecut în rețea la achiziția Orange Home Net 1000 sau câte 5 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la achiziția Orange Home Net 500, calculat la o vechime de maximum 20 ani. Bonusul de vechime se poate aloca o singură dată, iar reducerea de 100 € se aplică pentru Samsung Galaxy S20. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.
 • Activează un abonament de voce mobilă de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă de minim 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră
 • Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.
Oferta este disponibilă clienților existenți cu internet prin fibră și TV prin cablu care prelungesc contractul pentru pachetul de servicii pe o perioadă de 24 luni.

Oferta este valabilă până la 31 octombrie 2020 cu posibilitate de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200€, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul ia în considerare câte 5 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Home Net 500 ṣi câte 10 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Home Net 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.

Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.

Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.

Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.

Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus