Vizualizeaza cosul Finalizeaza
call Pentru detalii sună la
0374 300 300
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Dă tonul afacerii tale
cu oferte de nerefuzat

Dă tonul afacerii tale
cu oferte de nerefuzat

Love Oferta Februarie 2024

Pachete Orange Love pentru mici întreprinzători

Pachetele Orange Love pentru mici întreprinzători îți aduc toate serviciile pe o singură factură: internet fix, televiziune și voce mobilă. În plus, beneficiezi de acces în cea mai rapidă rețea și te bucuri de un portofoliu variat de soluții care îți susțin afacerea. Oferta este disponibilă în perioada menționată doar pentru clienții Orange România.

Abonat de
voce mobilă
Pachete recomandate

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, mici întreprinzători și microîntreprinderi în perioada 24 aprilie - 12 iunie 2024, cu posibilitate de prelungire. Oferta este disponibilă doar pentru clienții Orange România și se aplică doar pentru clienții care activează un pachet nou de servicii cu contract pe 24 de luni.

Cu Orange Love, te poți bucura de acces gratuit/fără costuri suplimentare la HBO & Max timp de 12 luni dacă activezi abonamentul Premium de televiziune prin prin satelit pe 24 de luni, până la 12 iunie 2024. Acest beneficiu îți oferă acces la canalele HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD și la serviciul de video on demand Max. La încheierea perioadei de gratuitate poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO & Max la prețul de 16 lei/lună sau poți alege să o dezactivezi. Oferta este disponibilă pentru clienții noi care activează abonamentul Premium de televiziune prin cablu sau prin satelit pe 24 de luni. Ai nevoie de un cont Max. Pentru autentificare pe site-ul hbomax.com și în aplicația Max în cadrul acestei promoții, te rugăm să urmezi instrucțiunile de aici. Se aplică Termenii & Condițiile 18+. Această ofertă nu poate fi cumulată cu alte oferte Max.

Pentru TV prin satelit, lista canalelor este disponibilă aici.

Dacă activezi, pe 24 de luni, un pachet Orange Love care include abonamentul de televiziune prin satelit Esențial, vei beneficia automat de opțiunea Orange Sport timp de 2 luni. Vei putea vedea, astfel, cele mai tari competiții sportive de pe canalele Orange Sport și Prima Sport. Dacă ești abonat de voce mobilă de la Orange, la finalul celor 2 luni incluse, vei primi un SMS în care vei fi anunțat că perioada promoțională se apropie de final și te vei putea dezabona prin SMS sau din contul tău My Orange. Sau, dacă dorești, poți păstra opțiunea activă pentru numai 3 lei/lună. Dacă pachetul Orange Love achiziționat include abonamentul de televiziune Premium, atunci vei avea deja incluse toate canalele Orange Sport în grila ta de canale TV.

Pachetele Orange Love pot fi formate din orice abonament de voce mobilă Fun/Smart Plus de minimum 6 euro sau Orange Pro de minimum 8 euro, orice abonament de TV prin satelit (Esențial sau Premium) și orice internet fix 4G (Net Fix 4G 8 sau Net Fix 4G 10) activate pe 24 de luni.

Daca alegi un pachet cu 3 servicii (voce mobilă, internet fix 4G și TV prin satelit), beneficiezi de o reducere de 30 de lei/lună, iar dacă alegi un pachet cu 2 servicii (internet fix 4G și TV prin satelit), atunci discountul este de 20 lei. Acest discount se păstrează atât timp cât elementele ofertei rămân neschimbate.

Dacă ai un abonament TV de la Orange România poți urmări canale TV incluse în abonamentul tău, filme și seriale pe telefon sau tabletă prin aplicația Orange TV Go, pe smart TV sau pe laptop pe tvgo.orange.ro.
Pentru aceasta, trebuie să asociezi abonamentul de televiziune cu un cont My Orange.
Vezi aici ce trebuie să faci pentru a realiza asocierea.

Dacă ai un abonament TV de la Orange Romania Communications poți viziona canale TV, filme și seriale prin serviciul Orange TV Connect. Pentru a avea acces la conținutul site-ului www.tvconnect.orange.ro și al aplicației Orange TV Connect, este nevoie să îți creezi un cont pe www.fix.orange.ro. Orice modificare ulterioară a datelor tale se va face în acest cont.

Pentru a-ți crea un cont My Orange Fix, urmează pașii de mai jos:

  • Intră pe fix.orange.ro și creează-ți contul. Adaugă codul de client Orange Romania Communications în acesta.
  • Accesează secțiunea “Serviciile mele” din contul tău My Orange Fix și selectează ramura Orange TV Connect
  • Alege adresa de e-mail cu care vrei să folosești serviciul Orange TV Connect și asociaz-o cu contul tău Alias
  • După ce ai creat contul Alias, te poți autentifica pe tvconnect.orange.ro și în aplicația Orange TV Connect cu adresa de e-mail și parola setate pentru contul Alias

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5,2 lei/€.