×

Acces direct roaming

Acces direct roaming

Servicii profesionale de roaming cu ridicata

Acces direct roaming

Ce înseamnă acces direct roaming?

Orange este cel mai dinamic partener de roaming din România, cu o dezvoltare rapidă a acordurilor comerciale și a serviciilor de roaming oferite partenerilor. Rețeaua Orange asigură acoperirea a peste 98,3% din populație și a peste 90% din teritoriul României.

În conformitate cu Reglementarea UE nr. 531/2012 a Parlamentului European și a Consiliului din 13 iunie 2012, privind roamingul în rețelele publice de comunicații mobile din interiorul Uniunii Europene, Orange oferă accesul la toate serviciile reglementate de roaming cu ridicata, pe baza Ofertei Publice de Referință pentru Acces Direct cu ridicata pentru servicii de roaming, oricărui solicitant de acces cu ridicata pentru servicii de Roaming în rețeaua Orange.

Beneficii

Servicii de telefonie mobilă de încredere, de la tehnologii de bază până la cele de ultimă generație

Servicii de voce CS și PS, SMS, USSD și servicii de date prin tehnologiile 2G, 2G+, 3G, 4G, 4G+ și 5G, dar și interoperabilitate pentru servicii CAMEL

Lansare rapidă de servicii noi pe piață, care vor fi testate și lansate comercial cu partenerii noștri de roaming

Echipă de profesioniști cu experiență și competențe vaste în domeniu

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri

Echipa noastră de consultanți îți stă mereu la dispoziție cu informații despre soluțiile de conectivitate și serviciile oferite.

Scrie-ne pe adresa roaming@orange.ro, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp.

Documente

Oferta pentru acces direct roaming

Document aici.

Întrebări frecvente

Pentru a încheia un parteneriat de acces direct cu ridicata, primul pas pe care trebuie să-l faci este să ne trimiți un e-mail la adresa roaming@orange.ro.

Parteneriatul de acces direct roaming, oferă acces la următoarele servicii: CS, PS, SMS ,USSD și servicii de date prin tehnologiile 2G, 2G+, 3G, 4G, 4G+ și 5G, dar și interoperabilitate pentru servicii CAMEL.