×

Harta de acoperire
a rețelei

Harta de acoperire
a rețelei

Harta de acoperire a rețelei

Conectăm Europa de Vest cu Asia și oferim servicii performante de transport de date de-a lungul tuturor segmentelor de rețea, datorită uneia dintre cele mai moderne, extinse și complet redundante rețele internaționale din regiune. Rețeaua noastră este dotată cu o viteză care depășește 5 Tbps și Puncte de Prezență (PoP) în Budapesta, Frankfurt, Viena, Londra și Amsterdam.

La nivel național, beneficiem de o rețea de fibră optică cu cea mai mare acoperire și cea mai densă capilaritate din România. Rețeaua noastră este certificată de Metro Ethernet Forum și îndeplinește standardele Carrier Ethernet 2.0. Lucrăm cu cele mai bune companii de tehnologie pentru menținerea rețelei la un nivel de ultimă generație, precum și a calității serviciilor oferite clienților noștri.

Creștem în permanență acoperirea și capacitatea rețelei și colaborăm, de asemenea, cu alți operatori de top pentru a ne îmbunătăți extinderea și nivelurile garantate de calitate.

Harta de acoperire a rețelei 2

O gamă completă de produse din clasa transportator:

Ia legătura cu unul dintre
consultanții noștri

Echipa noastră de consultanți îți stă mereu la dispoziție cu informații
despre soluțiile de conectivitate și serviciile oferite.

Scrie-ne pe adresa wholesale-romania@orange.com, iar noi
vom reveni în cel mai scurt timp.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Wholesale sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în scurt timp, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Sunt de acord ca Orange să mă contacteze ...mai multe și să utilizeze datele mele personale, inclusiv zona în care utilizez serviciile Orange, pentru a-mi oferi cele mai bune oferte și servicii personalizate în funcție de nevoile mele.

Vreau să fiu contactat