×

Despre noi

Despre noi

Soluții de conectivitate de înaltă
calitate, local și internațional

De ce sa lucrezi cu noi

De ce să lucrezi cu noi?

Experiență vastă

Orange Romania Wholesale este un furnizor cu o lungă tradiție și o reputație consacrată pe piața Europei Centrale și de Est a serviciilor de telecomunicații destinate operatorilor.
Beneficiind de cea mai vastă experiență pe piața locală, oferim servicii integrate de clasă internațională partenerilor locali și internaționali.

Experiență vastă
Ofertă variată

Ofertă variată

Operatorii de transport, furnizorii locali, furnizorii de servicii Internet, agregatorii, distribuitorii sau furnizorii de conținut apelează la noi pentru a-i ajuta să pună la dispoziția propriilor clienți rețele locale și internaționale inovatoare.
Oferim o varietate de servicii de voce, IP/date și soluții personalizate de telecomunicații, pe baza cărora partenerii noștri pot oferi și garanta la rândul lor o calitate superioară a experienței de utilizare și o gamă largă de servicii.

Ofertă variată

Viteză și acoperire mare

Conectăm Europa de Vest cu Asia și oferim servicii de transport de date în întreaga noastră rețea, grație infrastructurii de fibră optică cu cea mai mare acoperire din România și una dintre cele mai moderne și extinse rețele redundante din Europa Centrală și de Est.
Rețeaua noastră este dotată cu o capacitate de peste 5 Tbps și furnizăm servicii cu viteză de până la 100 Gbps în toate punctele de prezență (PoPs), inclusiv Budapesta, Frankfurt, Londra și Amsterdam.

Viteză și acoperire mare
Performanță ridicată

Performanță ridicată

Rețeaua noastră este construită respectând recomandările celor mai înalte standarde de calitate. Aceasta ne oferă posibilitatea de a furniza conectivitate standardizată Ethernet de tip enterprise în toate țările unde oferim aceste servicii.
Cu miliarde de minute de trafic tranzacționate, suntem un transportator de voce de top și cel mai bun partener din regiunea Balcanilor și a Comunității Statelor Independente. De asemenea, am început recent o expansiune geografică accelerată și spre Asia, Orientul Mijlociu și Africa.

Performanță ridicată

Ia legătura cu unul dintre
consultanții noștri

Echipa noastră de consultanți îți stă mereu la dispoziție cu informații
despre soluțiile de conectivitate și serviciile oferite.

Scrie-ne pe adresa wholesale-romania@orange.com, iar noi
vom reveni în cel mai scurt timp.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Wholesale sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în scurt timp, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Sunt de acord ca Orange să mă contacteze ...mai multe și să utilizeze datele mele personale, inclusiv zona în care utilizez serviciile Orange, pentru a-mi oferi cele mai bune oferte și servicii personalizate în funcție de nevoile mele.

Vreau să fiu contactat