×

Închiriere infrastructură
canalizație

Închiriere infrastructură
canalizație

Găzduirea echipamentelor de rețea ale operatorilor: în interior,
pe teren, terasa clădirilor sau stâlpi

Inchiriere canalizatie fibra optica

În ce constă serviciul de închiriere canalizație pentru fibră optică?

Serviciul închiriere infrastructură canalizație are ca obiect conductele sau microconductele care unesc cel puțin două două camere de tragere Orange.

Ce include serviciul de închiriere conducte și microconducte?

Serviciul închiriere infrastructură canalizație constă exclusiv în acordarea dreptului de utilizare a conductelor sau microconductelor, în vederea instalării de cablu de fibră optică, fără să includă niciun alt fel de echipament activ sau pasiv. Traseul pe care se dorește închirierea va fi definit prin camerele de tragere terminale și intermediare, iar lungimea totală a traseului va fi dată de suma lungimilor secțiunilor de canalizație cuprinse între camerele de tragere.

Ce sunt conductele și microconductele pentru fibra optică?

Conductele sunt orice instalații de canalizație prin care pot fi trase una sau mai multe microconducte sau cabluri de telecomunicații

Microconductele sunt tuburi cu diametrul exterior/interior de dimensiuni 12/10 sau 10/8 mm, din material HDPE (polietilenă de înaltă densitate), parte dintr-un ansamblu de tubete, cunoscut și sub denumirea de fascicul de Microconducte (de exemplu 3, 4, 7, 8, 9) instalate într-o Conductă

Beneficii

Prin intermediul infrastructurii de canalizație subterană operatorii au la dispoziție o alternativă superioară rețelelor supraterane, inestetice și mult prea încărcate

Infrastructura în mediul subteran asigură nivele superioare de siguranță la intemperii, vandalism sau alte accidente

Ia legătura cu unul dintre
consultanții noștri

Echipa noastră de consultanți îți stă mereu la dispoziție cu informații despre soluțiile de conectivitate și serviciile oferite.

În vederea închirierii, te rugăm să ne trimiți o cerere pe adresa de e-mail colocari@orange.com în care să completezi adresele punctelor A și B ale traseului de închiriat și un fișier cu extensia .kmz, în care să marchezi pe hartă traseul solicitat.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Wholesale sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în scurt timp, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Sunt de acord ca Orange să mă contacteze ...mai multe și să utilizeze datele mele personale, inclusiv zona în care utilizez serviciile Orange, pentru a-mi oferi cele mai bune oferte și servicii personalizate în funcție de nevoile mele.

Alți clienți au fost interesați și de:

Întrebări frecvente

Primul pas pentru a deveni partener Orange Wholesale este să ne contactezi. Poți fie să folosești formularul de contact, fie să ne trimiți un e-mail pe adresa colocari@orange.com. Asigură-te că specifici adresele exacte ale punctelor de traseu pe care vrei să le închiriezi și că ne trimiți un fișier cu extensia .kmz.

Aceasta va fi determinată de toate lungimile de secțiuni adunate dintre două sau mai multe camere de tragere, în funcție de traseul ales.