×

Închiriere
spații tehnice

Închiriere
spații tehnice

Spații perfecte pentru amplasarea
echipamentelor tale

Inchiriere spatii tehnice

În ce constă serviciul de închiriere spații tehnice

Serviciul închiriere spații tehnice privește închirierea spațiilor disponibile în imobile proprietatea Orange, în vederea amplasării de către clienți a propriilor echipamente, care nu sunt destinate interconectării cu rețeaua Orange.
Spațiile pot fi în interiorul imobilelor, pe terenul sau pe terasa imobilelor, ori pe piloni.

Ia legătura cu unul dintre
consultanții noștri

Echipa noastră de consultanți îți stă mereu la dispoziție cu informații despre soluțiile de conectivitate și serviciile oferite.

În vederea închirierii, te rugăm să ne trimiți o cerere pe adresa de e-mail colocari@orange.com cu detalii privind tipul și caracteristicile echipamentelor pe care vrei să le instalezi în spațiu, suprafața de închiriat și puterea electrică necesară.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Wholesale sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în scurt timp, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Sunt de acord ca Orange să mă contacteze ...mai multe și să utilizeze datele mele personale, inclusiv zona în care utilizez serviciile Orange, pentru a-mi oferi cele mai bune oferte și servicii personalizate în funcție de nevoile mele.

Întrebări frecvente

Primul pas pentru a deveni partener Orange Wholesale este să ne contactezi. Poți fie să folosești formularul de contact, fie să ne trimiți un e-mail pe adresa colocari@orange.com. Asigură-te că incluzi în e-mail toate detaliile legate de tipul de echipament pe care urmează că îl folosești în spațiul de închiriat, cantitatea de putere electrică de care ai nevoie și suprafața de închiriat.

Sigur. Punem la dispoziție spații de închiriat atât în interiorul imobilelor, cât și pe terenul pe care sunt amplasate, pe terasele acestora sau pe piloni. Pentru mai multe detalii, contactează-ne.