×

Roaming operator-operator

Roaming operator-operator

Servicii de telefonie mobilă în roaming
la standarde înalte

Roaming operator-operator

Ce înseamnă serviciul roaming operator-operator?

Orange este cel mai dinamic partener de roaming din România, cu o dezvoltare rapidă a acordurilor comerciale și a serviciilor de roaming oferite partenerilor. Rețeaua Orange asigură acoperirea a peste 98,3% din populație și a peste 90% din teritoriul României.

Serviciul roaming operator - operator presupune încheierea de acorduri cu operatorii internaționali pentru ca aceștia să poată oferi propriilor clienți produse și servicii de calitate, similare cu acelea utilizate în rețeaua națională sau în roaming, în rețeaua Orange din România.

Caracteristici și detalii

Gamă largă de servicii

Ne obligăm să oferim partenerilor noștri de roaming internațional servicii de telefonie mobilă de încredere, de la tehnologii de bază, până la cele de ultimă generație. Totodată, le oferim suport și posibilitatea de a furniza propriilor lor clienți produse și servicii de calitate, similare cu acelea pe care le utilizează în rețeaua națională sau în roaming, în rețeaua Orange Romania.

Diverse tehnologii folosite

Orange oferă partenerilor săi de roaming internațional atât servicii de voce CS și PS, SMS, USSD, cât și servicii de date prin tehnologiile 2G, 2G+, 3G, 4G, 4G+ și 5G. De asemenea, oferim interoperabilitate pentru servicii de CAMEL.

Lansare rapidă de servicii pe piață

Competențele și experiența echipei noastre de roaming, dar și procesele interne de un înalt nivel profesional sunt factori cheie care susțin deschiderea rapidă a tuturor noilor servicii ce vor fi testate și lansate comercial cu partenerii noștri de roaming.

Flexibilitate, inovație și varietate de parteneriate comerciale

Orange își extinde constant acoperirea de roaming la nivel mondial și oferă o gamă largă de parteneriate comerciale, de la roaming terestru, roaming prin satelit, până la roaming pe vase de croazieră și avioane.

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri

Echipa noastră de consultanți îți stă mereu la dispoziție cu informații despre soluțiile de conectivitate și serviciile oferite.

Scrie-ne pe adresa roaming@orange.ro, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

Pentru a deveni partener și a beneficia de serviciul roaming operator - operator, primul pas pe care trebuie să faci este să ne contactezi. Poți să ne trimiți direct un e-mail pe adresa roaming@orange.ro

Rețeaua Orange asigură acoperirea a peste 98,3% din populație și a peste 90% din teritoriul României.

Parteneriatul de acces direct roaming, oferă acces la următoarele servicii: CS, PS, SMS , USSD și servicii de date prin tehnologiile 2G, 2G+, 3G, 4G, 4G+ și 5G, dar și interoperabilitate pentru servicii CAMEL.