echipează-ți familia pentru distracție

smartphone-uri și tablete cu 0€

 

află mai multe

Orange hot spot

Vino la Orange hot spot de pe pârtia Clăbucet din Predeal între 29 decembrie 2014 și 28 februarie 2015, să testezi vitezele 4G și cele mai cool aplicații de schi! Te așteaptă multe surprize, concursuri și internet gratuit la super viteze.

La Orange hot spot ai internet gratuit și viteze 4G, ca să testezi cele mai noi tehnologii chiar și atunci când ești în vacanță. Astfel, poți să le povestești prietenilor și celor de acasă cât de bine te distrezi.
În fiecare weekend, fie că schiezi profesionist sau ești amator, pe pârtia Clăbucet te așteaptă multe concursuri. Poți câștiga echipamente de schi sau accesorii și te vei distra cu siguranță.
Ca în fiecare an, îți punem la dispoziție Orange taxi, gratuit între Orange hot spot și orice destinație din Predeal. În plus, ai la dispoziție tablete 4G, ca să te dai pe net pe toată durata călătoriei.
Ofertele speciale Orange îți pot aduce lecții de schi gratuite pe pârtia Clăbucet din Predeal. Iar ofertele sunt pe măsura viitoarelor performanțe. Detalii în orice Orange shop din București.
Vacanțele la munte nu înseamnă numai schi. Petrecerile Orange din The Office te pot avea și pe tine printre invitații VIP; tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi la Orange hot spot.
 

bonus 1GB net 4G

pentru fiecare an la Orange

Introdu numărul tău de abonament și codul de validare și vezi ce bonus primești.
află mai multe

Introdu în câmpul alăturat codul de validare pe care îl vei primi în câteva momente prin SMS.

Pentru că ești de în rețea, primești bonus internet la viteze 4G.

Bonusul se va aloca pe numărul tău începând cu următoarea dată de facturare. Citește aici mai multe informații despre acest bonus.

Pentru că ești de în rețea, poți primi bonus internet la viteze 4G.

pasul 1: alege un abonament din oferta curentă, direct din magazinul online sau în orice magazin Orange

pasul 2: începând cu următoarea dată de facturare, vei primi bonus lunar câte 1 GB trafic de internet la viteze 4G pe lună, timp de

vreau bonusul      alt număr

Pentru că ești de în rețea, poți primi bonus internet la viteze 4G.

pasul 1: alege un abonament din oferta curentă, direct din contul tău online sau prin apel la 411, gratuit de pe numărul tău Orange

pasul 2: începând cu următoarea dată de facturare, vei primi bonus lunar câte 1 GB trafic de internet la viteze 4G pe lună, timp de

vreau bonusul

Îți mulțumim pentru interesul acordat. Momentan nu indeplinești condițiile pentru această ofertă. Bonusul se acordă pentru fiecare 12 luni de abonament pe numele tău, petrecute în rețea.

A intervenit o problemă, te rog reîncearcă mai târziu

descoperă netul 4G+

Începând cu 18 septembrie, ai superviteze de până la 300 Mbps în abonamentele Panteră și Colibri. În prezent, tehnologia 4G+ este disponibilă în 6 orașe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași și Timișoara.


 

viteze 4G pe toate liniile

Acum testezi cel mai rapid net în aplicația Metroul Orange 4G și poți câștiga o tabletă LG G Pad 8.0 și 12 GB de trafic.

vezi detalii

descoperă abonamentele de voce cu acces la viteze 4G

activează o opțiune de internet pe mobil 4G

alege abonamentul de internet 4G potrivit tabletei tale

caută un abonament de internet 4G pentru laptopul tău

Oange Thank You

Orange Thank You

Punctele tale Thank You valorează dublu, la achiziția unui telefon 4G, prin prelungirea contractului cu 24 de luni.
vezi câte puncte ai

 
Buy-Back

Buy-Back

E ușor să treci la 4G. Prin Buy-Back, ai o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Vino cu vechiul tău telefon în magazinele Orange și îți oferim în schimbul acestuia un cupon cu o reducere suplimentară de 40 euro, dacă valoarea evaluată a telefonului este de minim 10 euro.
Află condițiile complete » ale ofertei.