echipează-ți familia pentru distracție

smartphone-uri și tablete cu 0€

 

află mai multe

descoperă abonamentele de voce cu acces la viteze 4G

activează o opțiune de internet pe mobil 4G

alege abonamentul de internet 4G potrivit tabletei tale

caută un abonament de internet 4G pentru laptopul tău

Orange hot spot

Vino la Orange hot spot de pe pârtia Clăbucet din Predeal între 29 decembrie 2014 și 28 februarie 2015, să testezi vitezele 4G și cele mai cool aplicații de schi! Te așteaptă multe surprize, concursuri și internet gratuit la super viteze.

La Orange hot spot ai internet gratuit și viteze 4G, ca să testezi cele mai noi tehnologii chiar și atunci când ești în vacanță. Astfel, poți să le povestești prietenilor și celor de acasă cât de bine te distrezi.
În fiecare weekend, fie că schiezi profesionist sau ești amator, pe pârtia Clăbucet te așteaptă multe concursuri. Poți câștiga echipamente de schi sau accesorii și te vei distra cu siguranță.
Ca în fiecare an, îți punem la dispoziție Orange taxi, gratuit între Orange hot spot și orice destinație din Predeal. În plus, ai la dispoziție tablete 4G, ca să te dai pe net pe toată durata călătoriei.
Ofertele speciale Orange îți pot aduce lecții de schi gratuite pe pârtia Clăbucet din Predeal. Iar ofertele sunt pe măsura viitoarelor performanțe. Detalii în orice Orange shop din București.
Vacanțele la munte nu înseamnă numai schi. Petrecerile Orange din The Office te pot avea și pe tine printre invitații VIP; tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi la Orange hot spot.
 

descoperă netul 4G+

Începând cu 18 septembrie, ai superviteze de până la 300 Mbps în abonamentele Panteră și Colibri. În prezent, tehnologia 4G+ este disponibilă în 6 orașe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași și Timișoara.


 

viteze 4G pe toate liniile

Ai acoperire 4G în toate stațiile de metrou, ca să navighezi la superviteze, oriunde ai fi.

vezi detalii

Oange Thank You

Orange Thank You

Punctele tale Thank You valorează dublu, la achiziția unui telefon 4G, prin prelungirea contractului cu 24 de luni.
vezi câte puncte ai

 
Buy-Back

Buy-Back

E ușor să treci la 4G. Prin Buy-Back, ai o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Vino cu vechiul tău telefon în magazinele Orange și îți oferim în schimbul acestuia un cupon cu o reducere suplimentară de 40 euro, dacă valoarea evaluată a telefonului este de minim 10 euro.
Află condițiile complete » ale ofertei.