Profită de reducerile exclusive online la telefoanele, accesoriile și obiecte conectate selectate. În plus, punctele tale Thank You au valoare triplă, doar în magazinul online.
Termeni și condiții:

Campania se desfășoară în perioada 19 - 31 ianuarie 2021, în limita stocului.

În cazul achiziției de telefoane, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract pentru 24 de luni, inclusiv pentru vânzarea în rate pe factură. Reducerile pentru accesorii și obiecte conectate se acordă pentru vânzarea standard.

După autentificare în contul My Orange, pot exista diferențe de preț în funcție de eligibilitatea clienților pentru oferta aleasă, tipul de abonament existent și cel nou ales pentru achiziționarea din magazin, numărul de puncte Thank you alocat tranzacției, respectiv istoricul de conduită corectă în relația cu Orange România. Prețul afișat conține reducerea deja aplicată. Prețul în lei este obținut prin aplicarea cursului valutar la prețul în euro.

Comanda/comenzile plasate de client care nu pot fi onorate din motive obiective (e.g. actualizarea stocurilor, erori tehnice la plasare comenzi etc.) vor fi anulate, fără drept la despăgubiri și fără altă formalitate, clientul fiind notificat prin e-mail.

Folosirea unor metode care sunt create pentru a produce un avantaj nedrept altor potențial cumpărători dă dreptul Orange Romania de a retrage dreptul la achiziția de produse din prezenta campanie, fără drept de compensare și fără obligație de preaviz. Prin urmare, în cazul în care Orange Romania are indicii asupra faptului că un potențial cumpărător se angajează sau încearcă să se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit în campanie, inclusiv, dar fără a se limita la angajarea în orice activitate sau orice manipulare a acesteia, Orange Romania este îndreptățit să ia măsurile adecvate și va avea dreptul să anuleze comenzile plasate de potențialul cumpărător indiferent de rezultatul încercării.

Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Pentru persoane juridice, triplarea beneficiului adus de punctele Thank You are valabilitate până la 31 ianuarie 2021.

Oferta este valabilă în cazul punctelor Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange și reîncărcările PrePay de pe abonament, precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money. Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.

Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă este de 500 € (TVA inclus).

Citește mai mult

Lansează o precomandă

și poți primi
Lansează o precomandă
și poți primi
Galaxy Buds Pro
Galaxy SmartTag

Revendicabile din Samsung Members

Lansează o precomandă

Lansează o precomandă
Fii primul posesor al noilor Galaxy Buds Pro cu 3 zile înainte de lansarea oficială în România.
Află detalii

Campanie valabilă în perioada 14-28 ianuarie 2020, în limita stocului.

Hello Secret Santa. Hello 5G

Hello Secret Santa. Hello 5G

Best deals

Best deals
cu abonamentul Smart 15
prin Buy-Back 5G

cu abonamentul Smart 15 prin Buy-Back 5G

Vino cu vechiul telefon în orice magazin Orange ca să beneficiezi
de super reducere inclusă în ofertă, prin programul Buy-Back 5G.

Vino cu vechiul telefon în orice magazin Orange ca să beneficiezi
de super reducere inclusă în ofertă, prin programul Buy-Back 5G.

exclusiv
la Orange
Beast-deal x-mas Beast-deal x-mas
Samsung
Galaxy A42 5G

7 € /lună

Huawei
P40 lite 5G

5 € /lună

Ai nevoie de ajutor în plasarea comenzii? Discută cu consultanții noștri în timp real, pe chat.
Trebuie doar să dai click pe fereastra “Asistenta magazin online". Program: luni – sâmbătă, între 10:00 – 19:00.

sus