×

Accesorii

Razer a anuntat o colectie de imbracaminte si periferice de gaming. Colaborare speciala cu Keith...

Razer a anuntat o colectie de imbracaminte si periferice de gaming. Colaborare speciala cu Keith Haring

21.06.2024, 11:47 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Colaborarea Razer x Keith Haring, anunta recent, are ca inspiratie cultura urbana de strada si pune in evidenta stilul artistic indraznet al lui Keith Haring si estetica unica Razer.

Colectia de imbracaminte si periferice de gaming

Pasionatii de gaming isi vor putea striga creativitatea si pasiunea pentru aventura prin intermediul hainelor in combinatie de rosu, alb si negru, decorate cu inimi zambitoare. Colectia de haine include o sapca, un hanorac si un tricou. Cea de periferice de gaming vine cu o pereche de casti wireless multi-platform Razer Barracuda X Keith Haring Edition, un mouse de gaming wireless ultra usor Razer Orochi V2 si un mouse mat de gaming Razer Gigantus.

Exprima-ti stilul cu Razer

Este foarte usor sa-ti lasi amprenta asupra produselor tale preferate de gaming prin serviciul unic de personalizare Razer Customs. Acesta a fost gandit special pentru toti iubitorii de arta si jocuri pe calculator. Acum este mai usor ca niciodata sa-si transforme visele in realitate prin crearea unui design unic. Serviciul de personalizare poate fi folosit pentru perifericele de acasa si carcase de telefon. Utilizatorii pot aplica ei insisi gamertags ori nume pe articolele preferate.

Colaborarea Razer x Keith Haring este menita sa arate impactul durabil pe care cultura, arta si activismul social le au asupra lumii si comunitatii de gaming. Munca artistului inovator Keith Haring este acum pusa si mai mult in evidenta prin intermediul echipamentului de ultima generatie si al articolelor vestimentare de la Razer.

Pret si disponibilitate

Pretul mouse-ului de gaming wireless Razer Orochi V2 Top Shell este de 24,99€. Cei care-si doresc suporturile de mouse Gigantus V2 Medium, Large sau XXL le pot gasi la urmatoarele preturi: 49,99 Euro, 54,99 Euro si 69,99 Euro.

Articolul Razer a anuntat o colectie de imbracaminte si periferice de gaming. Colaborare speciala cu Keith Haring apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare