×

Telefoane

Serviciul Google Find My Device devine disponibil la nivel global. Va putea sa gaseasca inclusiv...

Serviciul Google Find My Device devine disponibil la nivel global. Va putea sa gaseasca inclusiv telefoanele oprite

10.04.2024, 17:29 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Google a lansat noua versiune a serviciului Find My Device pentru utilizatorii Android din intreaga lume. Care sunt cele 5 moduri in care iti poti gasi dispozitivul pierdut?

Noua versiune Find My Device a fost lansata pe dispozitivele Android din intreaga lume, incepand cu SUA si Canada. Cu o noua retea multifunctionala de peste un miliard de dispozitive Android, functia te poate ajuta sa-ti gasesti rapid dispozitivele Android pierdute si articolele de zi cu zi. Iata care sunt cele 5 moduri in care iti poti gasi dispozitivul pierdut:

Localizarea unui telefon fara conexiune la internet

Puteti depista telefonul si tableta Android compatibile sunandu-le sau vizualizand locatia lor pe harta in aplicatie, chiar si atunci cand sunt offline. Datorita hardware-ului Pixel specializat, proprietarii de Pixel 8 si 8 Pro isi vor putea gasi si dispozitivele inclusiv daca sunt oprite sau bateria este descarcata.

Poti localiza obiectele uzuale cu ajutorul tagurilor Bluetooth

Incepand cu luna mai a acestui an, veti putea gasi obiecte de zi cu zi, cum ar fi cheile, portofelul sau bagajele, cu tagurile Bluetooth de la Chipolo si Pebblebee in aplicatia Find My Device. Aceste taguri, create special pentru reteaua Gaseste-mi dispozitivul, vor fi compatibile cu alertele de urmarire pentru Android si iOS, pentru a va proteja de urmarirea nedorita.

Aplicatia gaseste obiectele din apropiere

Daca sunteti aproape de dispozitivul pierdut, dar aveti nevoie de putin ajutor suplimentar pentru a-l gasi, in aplicatie va aparea comanda "Gasiti in apropiere" pentru a va ajuta sa aflati exact unde se ascunde. De asemenea, veti putea folosi acest lucru pentru a gasi articole de zi cu zi, cum ar fi portofelul sau cheile, odata cu lansarea tagurilor Bluetooth.

Aplicatia poate evidentia obiecte

De multe ori ni se intampla sa pierdem prin casa obiecte uzuale, precum telefonul sau ceasul. Prin urmare, aplicatia arata acum locatia unui dispozitiv pierdut fata de dispozitivele Nest din casa, ceea ce va face mai usoara localizarea acestora.

Pastrati un ochi asupra obiectelor imprumutate

Find My Device va permite sa impartiti lucruri cu alte persoane si sa pastrati evidenta acestora. De exemplu, puteti imprumuta cheia casei cu colegul de camera, telecomanda televizorului cu prietenul sau bagajul cu un prieten de calatorie.

Articolul Serviciul Google Find My Device devine disponibil la nivel global. Va putea sa gaseasca inclusiv telefoanele oprite apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare