×

Accesorii

Ti-ai pierdut castile AirPods- Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa le gasesti

Ti-ai pierdut castile AirPods- Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa le gasesti

21.06.2024, 20:26 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Utilizatorii de casti AirPods, AirPods Pro si AirPods Max stiu cum este sa le piarda cel putin o data. Chiar si cei de la Apple sunt constienti de acest lucru, asa ca au introdus optiunea Find My si pentru aceste dispozitive. Tot ce aveti nevoie pentru a o folosi sunt: aplicatia cu acelasi nume, castile AirPods, un iPhone, un Mac sau un iPad.

Gasiti AirPods pe harta

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti: porniti Find My pe telefon si logati-va cu ID-ul de Apple. Pe ecran vor aparea o harta si o fereastra cu instrumente setate pe optiunea People, pe care va trebui sa o schimbati cu Devices. Veti vedea o lista cu toate dispozitivele pe care sunteti logat si locurile in care se afla.

Cautati, pe harta, o iconita numita AirPods. In cazul in care ati pierdut o casca intr-un loc si pe cealalta in alta parte, harta le va arata separat. Daca lipseste doar o casca si cealalta este in cutia speciala, actualizati harta pentru a o gasi pe prima.

Daca bateria castilor este complet descarcata, nu disperati: harta va va arata ultimul loc in care acestea au fost.

Asteptati alerta

Daca ati pierdut ambele casti si le-ati selectat pe harta, dati clic pe Play Sound si AirPods-urile vor emite un sunet. Lipseste doar o casca? Scoateti-o pe cealalta pentru ca sunetul va fi puternic. Asteptati putin dupa ce ati dat clic pe Play Sound si veti auzi un semnal sonor in crescendo timp de aproximativ doua minute. Opriti-l cu optiunea Stop Sound dupa ce v-ati gasit castile.

In cazul in care castile pierdute sunt AirPods Pro sau AirPods Max, verificati daca Find My a primit actualizare. Daca da, selectati Find Nearby in aplicatie si veti vedea o iconita cu dispozitivul iPhone in centrul ei. Aceasta va emite o culoare albastra pe masura ce se apropie de casti.

Utilizati notificarile

Daca niciuna dintre optiunile de mai sus nu functioneaza, click pe Notifications in Find My, apoi pe Notify When Found. Puteti folosi si optiunea Notify When Left Behind. Aceasta va trimite unui dispozitiv Apple ales de voi o alerta daca va indepartati de casti.

Activati Lost Mode

Ultima optiune pe care o puteti incerca pentru a gasi castile AirPods este Lost Mode. Verificati din nou daca aveti cele mai recente actualizari in Find My, apoi selectati Settings, General si AirPods. Cautati cea mai recenta versiune de software, dati click pe Lost Mode, apoi pe Enable. Aplicatia va va ajuta sa va setati informatiile de contact si un mesaj personalizat. Selectati Activate cand ati terminat.

Castile AirPods nu au ecrane. In cazul in care aveti modele noi si cineva le gaseste, persoana respectiva poate apropia telefonul de castile pierdute si activa NFC. In acel moment, mesajul personalizat va aparea pe ecranul lor.

Inlocuiti castile

Apple ofera servicii pentru repararea si inlocuirea AirPod-urilor. Un AirPod normal care nu mai este in garantie costa €64 pentru inlocuire, pe cand un AirPod Pro va costa €83. Daca aveti garantie, inlocuirea oricarui model de AirPod va fi €28.

Sursa: Digital Trends

Articolul Ti-ai pierdut castile AirPods? Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa le gasesti apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare