×

Companii

Dragos Petrescu, City Grill: In 3-5 ani vrem sa mai deschidem 12 restaurante si sa ajungem la...

Dragos Petrescu, City Grill: In 3-5 ani vrem sa mai deschidem 12 restaurante si sa ajungem la afaceri de 100 mil. euro. Trebuie sa fim in Brasov si Cluj

29.05.2024, 11:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Grupul de restaurante City Grill a fost fondat in 2004 si numara astazi 24 de localuri sub mai multe branduri ¬ Unele sunt in proprietate, altele sunt in administrare ¬ In total, restaurantele din grup au 16.000 de clienti pe zi ¬ In ultimii ani, compania a intrat si pe segmentul de hotelarie. Grupul City Grill, care a aparut pe piata acum doua decenii, cand a fost deschis restaurantul City Grill din zona Primaverii, functional si astazi, si-a bugetat afaceri de 62 de milioane de euro pentru acest an, pentru ca in 2027 sa ajunga la 100 de milioane de euro incasari. Este vorba de businessul obtinut din restaurante (principalul segment de activitate) si din hoteluri (o piata pe care grupul a intrat de mai putina vreme). "In urmatorii 3-5 ani vrem sa mai deschidem inca 12 restaurante si astfel vom putea ajunge la afaceri de 100 de milioane de euro. Dincolo de Bucuresti, primele orase in care vom merge vor fi Brasov si Cluj-Napoca, iar asta in 2024-2025. Brasovul va exploda in urmatoarea perioada, acum are si aeroport. Trebuie sa fim aici", spune Dragos Petrescu, fondatorul City Grill. Astazi, City Grill opereaza 24 de restaurante, toate in Bucuresti. Unele sunt in proprietate, altele sunt in administrare, cum e cazul Caru' cu Bere, spre exemplu. De altfel, grupul are in portofoliu mai multe marci istorice, precum Pescarus, Hanu' lui Manuc sau Caru' cu Bere. "Avem 24 de localuri, dintre care opt in proprietate. De-a lungul celor 20 de ani de istorie, am deschis 45 de restaurante si am inchis 21, ceea ce inseamna o rata de succes de 54%", adauga Daniel Mischie, CEO-ul grupului care primeste zilnic 16.000 de clienti si care are aproximativ 1.200 de salariati. Dintre acestia, 200 sunt activi in companie de cel putin un deceniu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare