×

Profesii

Indira Abdulvoap, strateg de business si antreprenor, preia rolul de decan al facultatii de...

Indira Abdulvoap, strateg de business si antreprenor, preia rolul de decan al facultatii de business The Entrepreneurship Academy

29.02.2024, 11:09 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

The Entrepreneurship Academy, facultate de business axata pe practica lansata in 2017, o numeste decan al universitatii pe Indira Abdulvoap, antreprenor cu peste 15 ani de experienta in mediul de business.

Pe parcursul carierei sale, Indira Abdulvoap a experimentat diverse roluri atat ca intraprenor, cat si in calitate de antreprenor. Abilitatile sale in crearea si implementarea unor strategii de business, in vanzari, in managementul echipelor si in mentorat si consultanta in business au fost rafinate de-a lungul timpului din diverse functii: Country Manager intr-o multinationala scandinava - lider global in industrie, business owner, CEO al uneia dintre cele mai mari fabrici de alimente bio din Romania si General Manager Romania al unei retele internationale, lider in educatia tehnologica.

"Mandatul meu este acela de a ma asigura ca implementam o noua abordare prin care componentele acestui ecosistem complex de suport pe care studentii EA si alumni il au la dispozitie - echipele de coachi, experti si business mentori - conlucreaza pentru ca fiecare student sa-si poata atinge potentialul maxim in parcursul lui antreprenorial", spune Indira Abdulvoap, decan al EA - The Entrepreneurship Academy.

EA - The Entrepreneurship Academy functioneaza pe baza unui parteneriat cu Team Academy Amsterdam/Stichting Schoolvision, dupa un model educational existent de peste 30 de ani in Finlanda si implementat cu succes in peste 18 tari.

Numirea Indirei Abdulvoap in rolul de decan al universitatii vine si cu o redefinire a rolului acestuia din cadrul EA. Astfel, pe langa partea de reprezentare publica, functia decanului devine una operationala prin coordonarea si actualizarea constanta a intregului program educational al universitatii si consolidarea conexiunilor cu mediul de business, spun reprezentantii EA - The Entrepreneurship Academy.

"Ne asteptam in perioada urmatoare la o crestere constanta a numarului de studenti The Entrepreneurship Academy. Acest fapt ne confirma succesul programului nostru academic si ne motiveaza sa il facem mai bun, mai aplicat nevoilor reale din economie, inspirational pentru tineri si cu baze solide pe termen lung pentru acestia, academice si antreprenoriale", adauga Ioana Ceausu, COO EA - The Entrepreneurship Academy.

Din noul sau rol de decan al singurei facultati de antreprenoriat din Romania, Indira Abdulvoap va lucra alaturi de echipa de management a EA din care fac parte Alexandru Ghita, CEO, si Ioana Ceausu, COO. Anterior preluarii rolului de decan, Indira a fost timp de doi ani business mentor pentru studentii EA - The Entrepreneurship Academy, precum si expert sales timp de un an.

Facultatea este acreditata international de Team Academy Netherlands, impreuna cu Institutul Schoolvision, prin Ministerul Educatiei, Culturii si Stiintelor din Olanda. Diploma pe care studentii o obtin la finalul celor patru ani de studii, prin dobandirea celor 240 credite ECTS, este Bachelor Degree - Business Administration in Entrepreneurship si poate fi echivalata in Romania la CNRED, conform Ministerului Educatiei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare