×

Business Hi-Tech

ZF Cybersecurity Trends 2024. Ion Georgescu, country manager Romania si Moldova, Bitdefender:...

ZF Cybersecurity Trends 2024. Ion Georgescu, country manager Romania si Moldova, Bitdefender: Educatia despre atacurile cibernetice si riscurile din mediul online ar trebui sa inceapa din gimnaziu, nu din momentul angajarii intr-o companie

13.06.2024, 00:07 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ "Se tot discuta de parteneriatul public-privat cand vorbim despre cybersecurity si nu numai, in acelasi timp, ce trebuie sa facem e sa investim in zona de educatie plecand de la liceu, de la scoala gimnaziala. Ar trebui sa fie chiar o materie in aceasta directie pentru a creste nivelul de constientizare la nivel de individ - care ulterior va fi responsabil si va ajunge intr-o organziatie." Educarea timpurie a populatiei cu privire la securitatea cibernetica este esentiala pentru a gestiona si preveni amenintarile si atacurile cibernetice intr-o lume digitala in continua evolutie si pentru a promova comportamente cat mai sigure in mediul online, considera Ion Georgescu, country manager Romania si Moldova, Bitdefender - una dintre cele mai de succes companii de IT din Romania, care a devenit un lider la nivel global pe piata solutiilor de securitate cibernetica. "Se tot discuta de parteneriatul public- privat cand vorbim despre cybersecurity si nu numai, in acelasi timp, ce trebuie sa facem e sa investim in zona de educatie plecand de la liceu, de la scoala gimnaziala. Ar trebui sa fie chiar o materie in aceasta directie pentru a creste nivelul de constientizare la nivel de individ - care ulterior va fi responsabil si va ajunge intr-o organizatie si va putea sa-si defineasca foarte bine obiectivele si principiile cand vorbim de ce tipuri de informatii utilizeaza, folosind tehnologia de care nu ne putem lipsi si care ne ajuta in toate procesele de business. Toata zona de educatie ca si impact la nivel de societate cu siguranta ne va duce intr-o zona de confort atat din punctul de vedere al adoptiei instrumentelor si solutiilor de securitate cat si din punct de vedere constientizare cu privire la riscurile din mediul online", a explicat Ion Georgescu in cadrul conferintei ZF Cybersecurity Trends 2024. Protectia datelor in era AI.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare