oferta iPhone

  preț cu
Panteră 20
preț cu
Panteră 25
preț cu
Panteră 31
preț cu
Panteră 41
iPhone 5c 8GB 269 € 199 € 159 € 59 €
iPhone 5s 16 GB 459 € 389 € 349 € 249 €
iPhone 6 16 GB
559 € 489 € 449 € 349 €
iPhone 6 64 GB 659 € 589 € 549 € 449 €
 iPhone 6 128 GB
759 € 689 € 649 € 549 €
iPhone 6 Plus 16 GB
659 € 589 € 549 € 449 €
iPhone 6 Plus 64 GB
759 € 689 € 649 € 549 €
iPhone 6 Plus 128 GB 859 € 789 € 749 € 649 €
Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2014. Prețurile includ TVA și sunt valabile cu un abonament pe 2 ani.

Cu noua ofertă iPhone, îți este mai ușor să cumperi telefonul dorit și să te bucuri la maxim de funcțiile acestuia. Abonamentele includ minute, mesaje scrise, internet la viteze 4G și TV pe mobil. În plus:

  • chiar dacă te afli încă în perioadă contractuală, cu serviciul Early Upgrade nu trebuie să mai aștepți până la terminarea contractului existent pentru a achiziționa telefonul dorit
  • vino cu vechiul tău iPhone și primești pentru acesta o reducere suplimentară prin programul Buy-Back iPhone, astfel încât să plătești un preț și mai mic
  • 2 luni gratuite pentru Asigurare basic
  • 3 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go, ca să vezi emisiunile și filmele preferate chiar și în mișcare
  • internet la viteze 4G

Buy-Back iPhone

Vino cu vechiul tău model de iPhone în orice magazin Orange, între 31 octombrie și 31 decembrie, și primești pentru acesta un discount și mai mare, prin programul Buy-Back iPhone. Reducerea o poți folosi apoi la achiziția unui iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5c 8 GB sau iPhone 5s 16 GB, împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament pe 2 ani.

Astfel, dacă ai un iPhone 5s 16 GB și vrei să-ți cumperi un iPhone 6 16 GB, prin programul Buy-Back iPhone primești pentru vechiul tău telefon un voucher în valoare de 280 euro. Voucherul primit îl poți folosi la achiziția noului smartphone la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.

Verifică mai jos valoarea pe care o poți primi pentru vechiul tău iPhone prin programul Buy-Back iPhone:

alege iPhone-ul dorit


alege noul abonament

iPhone-ul pe care îl dai la schimb

pentru
cu

reducere primită prin Buy-Back iPhone

 

cu
prin Buy-Back iPhone

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2014. Prețurile includ TVA și sunt valabile cu un abonament pe 2 ani. Dacă nu găsești abonamentul pe care vrei să îl ai în listă, vino în orice magazin Orange pentru a verifica prețul telefonului dorit. Pentru a beneficia de reducerea oferită prin programul Buy-Back iPhone, telefonul vechi adus în magazine trebuie să fie funcțional. Astfel, acesta trebuie să pornească, ecranul să funcționeze și să afișeze corect, iar funcția Find My iPhone să fie dezactivată. În cadrul programului Buy-Back iPhone nu sunt acceptate telefoane cu fisuri sau piese lipsă. Reducerea oferită prin Buy-Back iPhone nu se cumulează cu alte reduceri din programul Buy-Back. Ne rezervăm dreptul de a modifica valoarea reducerii de Buy-Back.
 

Early Upgrade

te bucuri mai repede de telefonul dorit

Cu serviciul Early Upgrade îți poți lua un telefon nou oricând dorești, fără să mai aștepți terminarea perioadei contractuale.
Plătești contravaloarea serviciului Early Upgrade, pe care o calculăm în funcție de valoarea lunară a abonamentului tău și de numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care aplicăm un discount de 60%. Apoi îți poți alege un nou telefon, cu prelungirea abonamentului existent sau activarea unui abonament nou.

Dacă vrei să vezi care este valoarea serviciului Early Upgrade pentru numărul tău, introdu informațiile solicitate în câmpurile de mai jos:

Introdu taxa lunară a abonamentului tău, în euro, fără alte opțiuni și servicii adiționale.

De exemplu, dacă ai un abonament Panteră 41, pentru care taxa lunară cu TVA este de 41 euro, introdu în câmpul de mai jos 41.


Introdu numărul de luni rămase până la expirarea perioadei contractuale curente.

Contravaloarea serviciului Early Upgrade este:

 

pentru contracte încheiate pe 24 luni

bucură-te de toate avantajele Orange

internet la viteze 4G

4G este noua generație de rețea mobilă, ce oferă acces foarte rapid la internet. Folosind tehnologia 4G, cu iPhone 6 sau iPhone 6 Plus ai acces la viteze de download de până la 150 Mbps și până la 50 Mbps pentru upload, de până la 10 ori mai mari decât prin tehnologia 3G.

Cu tehnologia 4G totul este mult mai ușor, de la accesarea unor pagini complexe de internet la citirea sau trimiterea de e-mailuri cu fișiere de mari dimensiuni. Poți face videoconferință, streaming video HD (high definition) și poti accesa jocuri online mai rapid ca oricând, chiar și atunci când te afli în mișcare.
Iar dacă ai o afacere și lucrezi cu aplicații care consumă multe date, cu siguranță te vei bucura de vitezele mari oferite de această tehnologie.

te bucuri de claritatea sunetului HD Voice
Cu HD Voice convorbirile tale au un sunet clar ca lacrima. Vorbești cu cei dragi ca și cum ar fi lângă tine, chiar și atunci când te afli într-un loc zgomotos. Și totul fără să ai niciun fel de costuri suplimentare.

ai telefonul asigurat
Alege un iPhone din oferta curentă cu un abonament pe 2 ani și beneficiezi de 2 luni gratuite pentru opțiunea Asigurare Basic. Cu aceasta, ai reparații gratuite sau chiar îți înlocuim telefonul, în cazul unui accident neprevăzut.
Iar cu 2 euro/lună în plus, primești asigurarea Premium, prin care iPhone-ul tău este asigurat și în caz de furt.

ai asistență dedicată prin Orange Expert
Cu serviciul Orange Expert e foarte ușor să afli totul despre iPhone-ul tău sau să faci toate setările de care ai nevoie. Contactează un Orange Expert în Orange shop, telefonic sau pe www.orange.ro/expert