plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »
! Cum te putem ajuta astazi?

Out of office

Out of office

pentru tine

Serviciul Out of office permite trimiterea automatã de mesaje scrise de tip Autoreply atunci când ai telefonul închis, nu poti rãspunde, respingi apelul, esti angajat într-o altã convorbire sau dacã te afli într-o zonã fãrã acoperire. Poti configura usor mesajele ce doresti sã fie trimise automat si evenimentele care vor genera trimiterea lor.

Poti accesa serviciul pe web, wap, Self Care (*100#) sau de pe noua cartelã SIM Smart disponibilã în curând în orice Orange shop.

cum functioneazã

Indiferent de metoda aleasã pentru a accesa serviciul, pornirea si oprirea trimiterii de mesaje Autoreply se poate face foarte simplu prin selectarea optiunii “START Autoreply”, respectiv “STOP Autoreply”.

Dacã nu ai configurat încã serviciul Out of office, dã click pe “START Autoreply” iar serviciul va folosi mesajele Autoreply predefinite ale aplicatiei, pentru a le trimite automat în fiecare din cele 3 cazuri: “Fãrã raspuns”, “Ton ocupat” si “Fãrã acoperire”.

Din momentul în care accesezi serviciul, poti sã creezi, sã editezi sau sã stergi propriile mesaje Autoreply si sã stabilesti evenimentele active si mesajele asociate lor.

În plus, pentru un control mai mare, ai la dispozitie optiunea “listã privatã” care îti permite sã introduci pânã la 20 de numere de telefon. Prin activarea listei private, mesajele Autoreply se vor trimite doar cãtre numerele existente în lista.

De asemenea, pe web poti vedea lista mesajelor de Autoreply trimise, accesând optiunea “istoric”.

Ori de câte ori pornesti sau opresti trimiterea automata a mesajelor Autoreply vei primi un mesaj scris de informare cu numãrul total al mesajelor Autoreply trimise în acel interval.

Acceseaza serviciul aici »

La fiecare accesare vei primi o altã parolã printr-un mesaj scris pe telefonul tãu Orange.

Aceastã parolã poate fi folositã pentru o singurã sesiune. Când iesi din aplicatie închide browserul, altfel sesiunea va expira (în cazul în care sunt mai mult de 30 de minute de inactivitate) si în aceastã situatie vei avea nevoie de o nouã parolã.

De la 18 iunie 2010 vei putea accesa toate serviciile din Personal Space şi serviciul Mobile E-mail dintr-un cont unic, folosind acelaşi nume de utilizator şi parolă de fiecare dată când intri în contul tău.

Pentru a-ţi crea un cont intră aici, în secţiunea “înregistrare”.

În noul cont vei avea acces la toate informaţiile tale din Personal Space şi Mobile E-mail introduse înainte de crearea acestuia.

Dacă ai deja un cont Mobile E-mail, poţi intra în contul unic prin acelaşi nume de utilizator şi parola.

ghid de utilizare
Adobe Acrobat Document

Pentru vizualizare aveti nevoie de programul Acrobat Reader.

cât costã

Mesajele Autoreply trimise cãtre numere nationale se tarifeazã cu 0.025 EUR/mesaj*.

Mesajele Autoreply trimise cãtre numerele internationale vor fi taxate cu tariful standard pentru mesajele scrise trimise cãtre destinatii internationale.

Utilizarea serviciului în roaming poate presupune generarea de costuri suplimentare în cazul în care se efectueazã actiuni de administrare a serviciului din partea utilizatorului.

În acest caz, toate mesajele scrise transmise vor fi taxate cu tarif de roaming pentru un mesaj scris cãtre România corespunzator retelei strãine vizitate.

* Tarifele nu includ TVA

disponibilitate

Serviciul este disponibil pentru toate tipurile de abonament Orange.

mod de achizitie

Pentru a activa serviciul acceseazã Self Care *100# sau apeleazã Serviciul Clienti.