Orange Love
Fibră + TV + super reduceri la device-uri

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
10€ /lună

Internet prin fibră

rocket

Cel mai rapid internet prin fibră, cu viteze de până la 940 Mbps.

TV prin cablu

Group 3 Created with Sketch.

Până la 129 de canale incluse și acces la cele mai importante competiții sportive pe canalele Look.

Device-uri în rate la prețuri speciale

Samsung Galaxy S20 și Smart TV Samsung 4K 108 cm de la 38€/lună 25€/lună.

Vezi detalii
Pentru oferta locală de servicii click aici.

control-center Pentru detalii suplimentare sună la call 300

Orange Love
Fibră + TV + super reduceri la device-uri

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

de la
10€ /lună
Vezi detalii Pentru oferta locală de servicii click aici.
gif

Până la 200 € reducere pentru device-uri și accesorii

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai până la 10 € reducere pentru fiecare an la Orange, bonus pe care îl poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Vezi detalii

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

cu noul router Internet Box 1000
  • Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă

  • Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei Wi-Fi 5G 4 × 4 MIMO

  • Ai un port USB 2.0 prin care poți conecta un stick USB sau o imprimantă

  • Accesezi conținutul memoriei USB de pe orice device conectat la router

  • Printezi cu ușurință de pe orice device contectat la rețeaua Wi-Fi a routerului, prin funcția Print sharing based on SAMBA

Router internet box 1000

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv
pin

Pentru detalii suplimentare legate de ofertă, sună la 300, gratuit de pe abonamentul tău Orange sau la 0374.30.03.00,
tarif normal, în intervalul orar 08:00 – 20:00, Luni-Vineri.

 

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult

Întrebări frecvente

Oferta este valabila pentru persoane juridice, antreprenori si microintreprinderi pana la data de 31 octombrie 2020.

Dacă ai minimum un abonament de voce mobilă și achiziționezi și un serviciu de internet și TV prin fibră, pe o perioadă de 24 de luni poți beneficia de Oferta Love. Poți include în oferta Orange Love:

  • orice abonament de internet fix prin fibră Home Net
  • orice abonament TV prin prin fibră
  • orice abonament de voce mobila Orange pentru persoane fizice sau Orange Pro pentru persoane juridice indiferent de valoare

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Tarifele includ TVA.

Pentru a beneficia de reducerea de vechime trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net 1000 și Orange Home TV Global sau Explore și să prelungești abonamentul de voce mobilă la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună pentru 24 de luni. Astfel primești câte 10 euro reducere la device-uri pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange; poți ajunge până la 200 euro reducere. Bonusul este calculat pentru o vechime de 20 de ani în reţea.

Ofertă valabilă până la 31 cotombrie 2020 cu posibilitate de prelungire, pentru clienții cu o vechime de minimum 18 luni care activează serviciile Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 2 ani, împreună cu prelungirea abonamentului de voce mobilă Smart Plus 25. Prețul promoțional al device-urilor include o reducere de 100 € plus până la 200 € bonus de vechime, care oferă câte 10 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la achiziția Orange Home Net 1000 sau câte 5 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la achiziția Orange Home Net 500, calculat la o vechime de maximum 20 ani. Bonusul de vechime se poate aloca o singură dată, iar reducerea de 100 € se aplică pentru Samsung Galaxy S20. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Oferta este valabilă până la 31 octombrie 2020 cu posibilitate de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200€, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul ia în considerare câte 5 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Home Net 500 ṣi câte 10 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Home Net 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Accesul la canalele și conținutul din oferta Orange sau opțiunile partenerilor este permis doar pe teritoriul României și doar pentru uz personal. Este interzisă utilizarea în spațiile publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații Orange Home TV prin cablu a canalelor din oferta HOME TV prin cablu.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobilă. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

  • Activează un abonament de voce mobilă de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă de minim 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră
  • Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial

Beneficiile din ofertă sunt valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi. Pachetul Orange Love este disponibil atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții existenți (în funcție de perioada rămasă din durata contractuală, valoarea abonamentului actual sau valoarea medie a facturii lunare) care se află în aria de acoperire. Află dacă poți beneficia de servicii prin fibră la adresa ta: Verifică eligibilitate

sus