Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Sunt aproape de filmele
și serialele preferate

Activează Max cu Orange

Sunt aproape de filmele
și serialele preferate

Activează Max cu Orange

Max, platforma de streaming a Warner Bros. Discovery, s-a lansat în România pe 21 mai 2024. Dacă ai activată una dintre extra-opțiunile prezentate mai jos, ai acces și la Max (varianta Basic cu publicitate):

Dacă aveai deja creat un cont HBO Max, acesta a fost mutat automat la Max, fără niciun cost suplimentar. În calitate de abonat activ Max ai acces la și mai mult conținut. Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicația Max sau pe www.max.com și să te conectezi cu numele de utilizator și parola utilizate anterior pentru autentificare în HBO Max.

E bine de știut

Dacă ești client de televiziune sau internet fix al Orange România, pentru a putea accesa filmele și serialele disponibile în Max trebuie să ai un cont Max. Dacă alegi varianta „Continuă fără autentificare” vei avea nevoie de parola Orange. Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

 • ale cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
 • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre ce este parola Orange și cum o poți schimba.

Dacă alegi să îți creezi cont Max autentificându-te cu datele contului My Orange, asigură-te că ai adăugat abonamentul TV pe contul tău My Orange.

Dacă abonamentul tău TV sau de internet fix nu apare încă pe contul tău, înseamnă că nu ai drepturi de administrator pentru contul respectiv. Pentru aceasta este necesar să iți validezi parola Orange.

În cazul în care dorești să activezi contul Max disponibil prin oferta Orange, ai nevoie de un cont nou, chiar dacă a existat anterior un cont Max creat în afara ofertei Orange.

Creează-ți contul Max

Dacă ești client de servicii fixe al Orange (Orange Romania Communications) și vrei să-ți creezi un cont Max, urmează pașii de mai jos:

 • Intră pe www.max.com
 • Apasă pe butonul „Intră în cont” din colțul din dreapta sus al website-ului
 • Apasă pe butonul „Conectare printr-un operator”, iar din lista afișată alege Orange Romania S.A. (Orange Romania Communications S.A.)
 • Introdu codul de abonat Orange Romania S.A. (Orange Romania Communications S.A.) (îl găsești pe factură sau în contul tău din My Orange Fix)
 • Introdu datele pentru crearea contului: nume, prenume, o adresă de e-mail și o parolă validă
 • Confirmă crearea contului: verifică e-mail-ul pe care l-ai primit pe adresa de e-mail folosită și dă click pe linkul primit pe e-mail

Indiferent dacă ești client al Orange România sau al Orange Romania Communications, dar aveai deja creat un cont HBO Max, urmează pașii de mai jos ca să poți să te bucuri de filmele și serialele de la Warner Bros. Discovery, HBO, Max Originals, DC și Cartoon Network, din serviciul Max.

 • Intră pe www.max.com
 • Apasă pe butonul „Intră în cont” din colțul din dreapta sus al website-ului
 • Introdu datele contului, folosind adresa de e-mail și parola cu care accesai contul HBO Max
 • Intră în contul tău Max

Recomandări HBO și Max: