All you need is

Orange Love
Client Orange

Oferta Orange Love pentru antreprenori abonați Orange

Dacă ești antreprenor și ai numerele pe Orange, este foarte simplu să beneficiezi de servicii prin fibră optică, cu oferta Orange Love pentru business. Adaugă la abonamentul tău de voce mobilă cel mai rapid internet prin fibră optică, plus TV prin cablu cu cele mai spectaculoase competiții de fotbal. În plus, anii de vechime în rețea îți sunt răsplătiți cu până la 300 € reducere la device-uri pentru business-ul tău.

Pachet standard

8 €/lună

Net prin fibră

până la 480 Mbps viteza download
până la 240 Mbps viteza upload

Abonamentul Explore cu 96 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi pe canalele Look: Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD și Look Plus

HBO și HBO GO acces inclus 3 luni

Până la 200 € reducere la telefoane și accesorii

Pachet premium

10 €/lună

Net prin fibră

până la 940 Mbps viteza download
până la 450 Mbps viteza upload

Abonamentul Global cu 130 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi pe canalele Look: Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD și Look Plus

HBO și HBO GO acces inclus 3 luni

Până la 300 € reducere la telefoane și accesorii

Liga Campionilor, Europa League și Cupa României sunt disponibile pe canalele Look cu pachetele Orange Love.

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Vizionează

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la
Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Mai multe beneficii pentru business-ul tău

Fie că ai o afacere de familie sau gestionezi numerele afacerii și familiei tale, cu Orange primești și mai multe beneficii. Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love pentru business și primești:

100 GB pe care să-i împarți între abonamentele de voce din grup din Orange Family

Intră în My Orange

Întrebări frecvente

Oferta este valabila pentru persoane juridice, antreprenori si microintreprinderi pana la data de 3 februarie 2020.

Beneficiile pentru toate numerele de pe cont în combinație cu pachetul Orange Love sunt valabile prin oferta Orange Family pentru clienții business.

Dacă ai minimum un abonament de voce mobilă și achiziționezi și un serviciu de internet și TV prin fibră, pe o perioadă de 24 de luni poți beneficia de Oferta Love. Poți include în oferta Orange Love:

  • orice abonament de internet fix prin fibră Home Net sau Office Net
  • orice abonament TV prin prin fibră
  • orice abonament Orange Pro sau Orange Me indiferent de valoare

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Tarifele includ TVA.

Pentru a beneficia de reducerea de vechime trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net, Office Net 1000 sau Office Net 1000 Pro și Orange Home TV Global și să prelungești abonamentul mobil la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro / lună pentru 24 de luni. Astfel primești câte 15 euro reducere device-uri la pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange si poti ajunge pana la 300 euro reducere. Daca in loc de HOME TV Global, alegi HOME TV Explore, vei primi cȃte 10 euro reducere device-uri pentru fiecare an de vechime in reteaua Orange, astfel incât poti ajunge pâna la 200 euro reducere. Bonusul este calculat pentru o vechime de 20 de ani in reţea.

Ratele sunt disponibile clienților Orange cu un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de 300 € corespunzător unei vechimi în rețea de 20 de ani. Bonusul acordă câte 15 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Pro sau Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică urmărește acest tutorial

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus