×

Un mediu sănătos pentru afaceri
îndrăznețe în cea mai rapidă rețea fixă

Un mediu sănătos pentru afaceri
îndrăznețe în cea mai rapidă rețea fixă

Fibră + TV de la 10 €/lună
Pachetul Healthy Business de la 6 €/lună
HBO&HBO GO inclus 6 luni

Fibră + TV de la 10 €/lună
Pachetul Healthy Business de la 6 €/lună
HBO&HBO GO inclus 6 luni
control-center Pentru detalii suplimentare sună la call 300
Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, esti rasplatit pentru anii petrecuti in retea. Ai 10€ reducere pentru fiecare an la Orange.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

pin

Pentru detalii suplimentare legate de ofertă, sună la 300, gratuit de pe abonamentul tău Orange sau la 0374.30.03.00,
tarif normal, în intervalul orar 08:00 – 20:00, Luni-Vineri.

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv

Mai multe beneficii pentru business-ul tău

Fie că ai o afacere de familie sau gestionezi numerele afacerii și familiei tale, cu Orange primești și mai multe beneficii. Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love pentru business și primești:

100 GB pe care să-i împarți între abonamentele de voce din grup din Orange Family

Intră în My Orange

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi până la data de 22 martie 2021.

Dacă ai minimum un abonament de voce mobilă și achiziționezi și un serviciu de internet și TV prin fibră, pe o perioadă de 24 de luni poți beneficia de Oferta Love. Poți include în oferta Orange Love:

  • orice abonament de internet fix prin fibră
  • orice abonament TV prin prin fibră
  • orice abonament de voce mobila Orange pentru persoane fizice sau Orange Pro pentru persoane juridice indiferent de valoare

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Tarifele includ TVA.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea, trebuie să activezi serviciile Fibră și TV prin cablu (abonamentele Explore sau Global) pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 5 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibră 500 ṣi câte 10 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibră 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 €. Acest beneficiu poate fi folosit pentru achiziția de telefoane, accesorii și obiecte conectate.

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Fibra și TV prin cablu, abonamentele Explore si Global, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO sau poți alege să o dezactivezi. Pachetul HBO conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD și acces la platforma HBO GO.

Produsele din pachetul healthy business, respectiv aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner (cu prețul standard 209EUR), purificatorul de aer Xiaomi Mi Air 3H (cu prețul standard 125EUR), respectiv cântarul inteligent Xiaomi MI Body Composition 2 (cu prețul standard 22EUR) se pot achiziționa la preț promoțional, începând de la 6 euro/lună/pachet. Prețul de 6 euro/lună este calculat folosind bonusul de vechime pentru o vechime maximă de 20 de ani, respectiv 200 de euro.

Oferta este valabilă până la 22 martie 2021 cu posibilitate de prelungire.

Este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200€, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul ia în considerare câte 5 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibra 500 ṣi câte 10 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibra 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Accesul la canalele și conținutul din oferta Orange sau opțiunile partenerilor este permis doar pe teritoriul României și doar pentru uz personal. Este interzisă utilizarea în spațiile publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații abonamentelor TV prin cablu a canalelor din oferta TV prin cablu.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobilă. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

  • Activează un abonament de voce mobilă de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă de minim 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră
  • Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial

Beneficiile din ofertă sunt valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi. Pachetul Orange Love este disponibil atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții existenți (în funcție de perioada rămasă din durata contractuală, valoarea abonamentului actual sau valoarea medie a facturii lunare) care se află în aria de acoperire. Află dacă poți beneficia de servicii prin fibră la adresa ta: Verifică eligibilitate

sus