All you need is

Orange Love
Client Orange

Oferta Orange Love pentru antreprenori abonați Orange

Dacă ești antreprenor și ești deja client Orange, alege oferta Love și anii de vechime în rețea îți sunt răsplătiți. Trebuie doar să adaugi la abonamentul tău de voce mobilă cel mai rapid internet prin fibră optică și TV prin cablu. Îți recomandăm pachetele:

Pachet standard

8 €/lună

Net prin fibră

până la 480 Mbps viteză download
până la 240 Mbps viteză upload

Abonamentul Explore cu 103 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi, pe canalele Look.

Bonus

HBO și HBO GO - acces inclus 6 luni*

 
Reducere la dispozitive

Până la 200 € reducere la telefoane și accesorii.

Pachet premium

10 €/lună

Net prin fibră

până la 940 Mbps viteză download
până la 450 Mbps viteză upload

Abonamentul Global cu 131 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi, pe canalele Look.

Bonus

HBO și HBO GO - acces inclus 6 luni*

 
Reducere la dispozitive

Până la 200 € reducere la telefoane și accesorii.

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv

Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 10 € reducere pentru fiecare an la
Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Mai multe beneficii pentru business-ul tău

Fie că ai o afacere de familie sau gestionezi numerele afacerii și familiei tale, cu Orange primești și mai multe beneficii. Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love pentru business și primești:

100 GB pe care să-i împarți între abonamentele de voce din grup din Orange Family

Intră în My Orange
pin

Pentru detalii suplimentare legate de ofertă, sună la 300, gratuit de pe abonamentul tău Orange sau la 0374.30.03.00,
tarif normal, în intervalul orar 08:00 – 20:00, Luni-Vineri.

Întrebări frecvente

Oferta este valabila pentru persoane juridice, antreprenori si microintreprinderi pana la data de 17 august 2020.

Dacă ai minimum un abonament de voce mobilă și achiziționezi și un serviciu de internet și TV prin fibră, pe o perioadă de 24 de luni poți beneficia de Oferta Love. Poți include în oferta Orange Love:

  • orice abonament de internet fix prin fibră Home Net sau Office Net
  • orice abonament TV prin prin fibră
  • orice abonament de voce mobila Orange pentru persoane fizice sau Orange Pro pentru persoane juridice indiferent de valoare

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Tarifele includ TVA.

Pentru a beneficia de reducerea de vechime trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV Global sau Explore și să prelungești abonamentul mobil la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro / lună pentru 24 de luni. Astfel primești câte 10 euro reducere device-uri la pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange si poti ajunge pana la 200 euro reducere. Bonusul este calculat pentru o vechime de 20 de ani in reţea.

Ratele sunt disponibile clienților Orange cu un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de 200 € corespunzător unei vechimi în rețea de 20 de ani. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobila Orange (abonamente dedicate persoanelor fizice sau Orange Pro abonamente dedicate persoanelor juridice). Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică urmărește acest tutorial

Promoția cu acces inclus timp de 6 luni la HBO și HBO GO este valabilă la achiziția pachetului cu Home Net și Home TV prin fibra, abonamentele Explore sau Global HD, pe 2 ani, împreună cu un abonament de voce mobilă.
Oferta cu acces inclus timp de 6 luni la HBO si HBO Go este disponibila clientilor de voce mobila cu abonament sau cartela PrePay la achiziția serviciilor Home Net și Home TV prin fibra, abonamentele Explore sau Global, pe o perioada de 2 ani.

Înainte cu o săptămână de expirarea promoției, clienții vor fi notificați prin SMS că vor începe să fie tarifați. Dacă se dorește păstrarea opțiunii, taxa de 3 euro/lună o să apară pe factură. Pentru dezactivarea opțiunii, clienții trebuie să trimită un mesaj cu textul “NU” la numarul scurt 3508, după ce primesc SMS- ul de informare.

Beneficiile din ofertă sunt valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi. Pachetul Orange Love este disponibil atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții existenți (în funcție de perioada rămasă din durata contractuală, valoarea abonamentului actual sau valoarea medie a facturii lunare) care se află în aria de acoperire. Află dacă poți beneficia de servicii prin fibră la adresa ta: Verifică eligibilitate

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus