Vreau flexibilitate pentru afacerea mea
■ Bonus trafic de internet la viteze 4G/4G+
■ Internet pe toate device-urile

Pachete Orange Share pentru afacerea ta

Ai mai multă flexibilitate pentru tine și afacerea ta cu pachetele Orange Share. Alege combinația potrivită dintre un abonament de voce și unul de internet și poți folosi traficul de net inclus pe toate dispozitivele tale: telefon, tabletă, wearable sau modem. În plus, primești 50% mai mult trafic pentru abonamentele Orange Net.

Beneficii

Asociază un abonament de voce Orange Pro și unul de internet și primești bonus 50% mai mult trafic pentru abonamentul de internet. Iar pentru mai multă libertate de mișcare și mai mult control al afacerii tale, poți folosi traficul de internet pe toate dispozitivele tale, smartphone sau tabletă, oriunde ai fi.

Cauți cea mai bună ofertă pentru afacerea ta?

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

776
(apel gratuit din rețeaua Orange)
0374.44.7766
(apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.


Te interesează oferta și vrei să mergi în magazinele Orange?

Cu serviciul „Programare vizită în magazin”, câștigi timp prețios pentru că îți poți programa gratuit vizită în magazin. Consultantul Orange te va aștepta în ziua și la ora dorită, pentru a discuta despre oferta potrivită pentru afacerea ta.

Verifică acoperirea

Verifică disponibilitatea serviciului în zona în care te afli.

Întrebări frecvente

Pentru a crea un pachet Orange Share este nevoie de un abonament de voce Orange Pro sau Orange Me și minim un abonament de internet Orange Net. Dintr-un grup poate face parte doar un abonament de voce și unul sau mai multe abonamente de internet. Un abonament de internet poate fi asociat la un moment dat unui singur grup.

Asocierea abonamentelor de voce și internet poate fi facută oricând. În momentul asocierii, traficul de internet neconsumat disponibil pe fiecare abonament va fi pus în comun și va putea fi consumat de oricare din abonamentele din grup.

Poți să asociezi sau să desființezi grupul:

 • Din Contul tău Orange
 • Prin apel la Serviciul Clienți
 • În orice magazin Orange

Poți desființa grupul sau poți scoate anumite abonamente din grup doar începând cu următoarea lună de facturare.

Traficul de internet va putea fi utilizat la vitezele maxime specifice fiecărui abonament parte a grupului.

Traficul inclus este național și poate fi folosit inclusiv în roaming în Spațiul Economic European, dacă abonamentul tău este un pachet cu acces la roaming în SEE (Spațiul Economic European), cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE. Această politică de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică pentru consumul resurselor de date oferite de abonamentul Orange Pro sau Orange Net, ținând cont inclusiv de bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii.Vezi mai multe detalii despre cum poate fi consumat traficul de internet pentru abonamentele Orange Net și Orange Pro.

După utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat conform tarifului specific al abonamentelor care fac parte din grup. Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar.

După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload. Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet neutilizat nu se reportează.

Serviciul roaming nu este disponibil pentru abonamentele care au menționat faptul că nu au acces la acest serviciu. La activarea abonamentelor cu acces la roaming în SEE se activează automat și serviciul de roaming, serviciu disponibil în statele membre în Spațiul Economic European.

Pentru a a activa serviciul de roaming cu acces și în restul lumii, apelează 456 – Serviciul Clienți Business înainte de a pleca din țară și activează serviciul pentru perioada dorită. În funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans. Abonamentul Orange Pro 46 este un abonament cu acces la roaming în SEE și în restul lumii. Vezi mai multe detalii despre serviciul roaming pentru abonamentele Orange Net și Orange Pro .

Poți vedea mai jos informațiile legale pe care trebuie să le cunoști:

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Constultă aici contractul de furnizare a serviciilor
 • Află despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România. Poți afla mai multe detalii despre deblocare aici.  
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
  (iv) De la data instalării Echipamentului DTH (Direct to Home) la Locație
 • Abonamentele disponibile începând cu 3 aprilie 2017 respectă prevederile Regulamentului UE nr.531/2012 și ale Regulamentului de aplicare nr.2016/2286.

Oferta este valabilă până în data de 7 februarie 2021.

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

 • 776 (apel gratuit din rețeaua Orange)
 • 0374.44.7766 (apel taxabil)


Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite

sus