×

Am acces la distracție cu un singur click

Plata jocurilor și a aplicațiilor din Google Play cu numărul Orange

Cu Orange, e simplu să plătești jocurile și aplicațiile pe care vrei să ți le cumperi din Google Play. Setează-ți numărul de telefon Orange ca metodă de plată în Google Play și ai acces sigur, rapid și ușor la jocurile, aplicațiile, muzica și cărțile preferate din Google Play. Iar contravaloarea acestora o să apară pe factura lunară sau ți se va consuma din creditul tău PrePay.

Dacă ai setat ca metodă de plată în Google Play tarifarea pe numărul tău Orange, vei putea plăti, prin aceeași metodă, și pentru achizițiile efectuate de pe dispozitive fără SIM, dar conectate la internet prin Wi-Fi. Trebuie doar să fii autentificat în Google Play cu datele tale Google (cele de Gmail). Posibilitatea de retur, termenii și condițiile rămân aceleași.

Bucură-te de o nouă experiență Candy Crush

Prietenii tăi din universul Candy Crush s-au rătăcit în Împărăția Bomboanelor. Rezolvă toate puzzle-urile din noul joc Candy Crush Friends Saga și găsește-i pe toți. Fiecare personaj are puteri unice care te vor ajuta să duci la îndeplinire toate misiunile.

Dacă te-ai împotmolit sau vrei să scapi de timpii de așteptare, ia-ți și mai ușor Hard Currency în joc prin numărul tău Orange: cu plata pe factura Orange, dacă ești abonat, sau folosind creditul tău Orange, dacă ești client PrePay.

Candy Crush Friends Saga este disponibil gratuit în Google Play.

Descarcă

Deblochează toate nivelurile din Super Mario Run folosind numărul tău Orange

Super Mario Run este acum disponibil în Google Play. Te poți bucura de toată experiența celui mai așteptat joc al momentului prin folosirea numărului tău Orange pentru deblocarea tuturor nivelurilor disponibile.

Descarcă

Cum poți plăti în Google Play™ cu numărul tău Orange

Dacă folosești deja un card bancar ca mijloc de plată
  • Alege aplicația pe care vrei să o cumperi
  • Dă click pe săgeata de lângă preț
  • La opțiuni de plată, alege facturarea prin operatorul de telefonie mobilă
  • Introdu datele personale
  • Apasă pe “Acceptați”, apoi “Cumpărați”
Dacă nu ai mai folosit cardul bancar ca mijloc de plată
  • Alege aplicația pe care vrei să o cumperi
  • Dă click pe preț și apasă “Continuați”
  • La opțiuni de plată, alege facturarea prin operatorul de telefonie mobilă
  • Introdu datele personale
  • Apasă pe “Salvați”, “Acceptați”, apoi “Cumpărați”

Google Play și sigla Google Play sunt mărci comerciale deținute de Google Inc.

Întrebări frecvente

Dacă ești client Orange PrePay, contravaloarea aplicațiilor sau a jocurilor cumpărate va fi retrasă din creditul tău, la cursul euro din ziua în care ai efectuat tranzacția.

Dacă ai un abonament Orange, taxa va apărea pe următoarea factură.

Poți descărca jocuri și aplicații din Google Play™ în valoare de maxim 70 lei (fără TVA) fiecare, în limita a 225 lei (fără TVA) lunar.

sus