Flexible Engine

Platforma de public cloud prin care optimizezi, transformi și dezvolți rapid aplicațiile de business

 
  • Share

Cu Flexible Engine, beneficiezi de servicii de tip IaaS (infrastructură ca serviciu/ infrastructure as a service) și PaaS (platformă ca serviciu/ platform as a service) printr-o soluție sigură de public cloud dezvoltată și operată de Orange Business Service pe tehnologia OpenStack.

Ai acces la o infrastructură inovatoare și performantă pentru a găzdui, transforma și dezvolta rapid aplicațiile tradiționale și native în cloud. Soluția este inclusă în factura de servicii lunare Orange, în sistem „pay-as-you-go”, plătești lunar doar resursele pe care le folosești, fără niciun alt angajament.

Beneficii

performanta

Performanță

Aplicațiile de business sunt stocate în centrele de date Orange Business Services și susținute prin infrastructura globală unificată pentru a funcționa optim.

securitate

Siguranță

Dispui de infrastructură securizată anti-DDOS și gestionezi cu ușurință aplicațiile de monitorizare, alertare și reziliență.

scalabilitate

Eficiență

Poți implementa soluții private, publice sau hibride prin conexiunile sigure și stabile de la Orange Business Services dedicate companiilor.

scalabilitate

Inovație în business

Dispui de capabilități puternice pentru aplicațiile de business, la standarde OpenStack și poți folosi peste 50 de servicii prin API-urile disponibile.

performanta

Elimini limitele companiei

Disponibilitatea aplicațiilor de business este asigurată printr-un SLA de 99,99% și acoperire globală.

Continuitatea afacerii

Mediu securizat

Perimetrul de securitate este gestionat 24/7 de Orange Cyberdefense, divizia Orange Group specializată în soluții complete pentru detecția și prevenția amenințărilor cibernetice.

De ce să optezi pentru soluțiile de public cloud de la Orange Business Services?

Prezență globală

Soluția Flexible Engine îți oferă acces la locațiile Orange Business Services din Franța, Olanda, Singapore și Statele Unite, precum și la locațiile operate de partenerii globali. Astfel, oriunde te-ai afla, beneficiezi de suport specializat, consultanță cât și de servicii de externalizare a suportului in proiectele de cloud.

Siguranţă

La Orange Business Services, fiecare centru de date a fost dezvoltat în conformitate cu cele mai noi standarde în domeniu și răspund celor mai ambițioase cerințe în managementul centrelor de date.

Management global printr-o platforma online
  • Soluția Orange Business Services de Public Cloud îți permite să gestionezi infrastructura virtuală simplu și rapid, din platforma online
  • Ai funcții de auto-scalare pentru a beneficia de flexibilitatea infrastructurii IT
  • Parteneriatele globale ale Orange Business Services elimină granițele și te susțin în implementarea strategiei globale ale companiei tale
  • Gestionezi cu ușurință platformele din cloud și asiguri flexibilitate business-ului tău prin API-urile disponibile
  • Ai acces 100% digital la infrastructura: gestionezi drepturile, monitorizezi activitatea, asiguri resursele necesare și parametrii optimi ai rețelei, plus multe alte beneficii

Cum susții continuitate business-ului cu Flexible Engine?

Adoptarea tot mai populara a modului de lucru remote a accelerat eliminarea limitelor fizice ale biroului. Cu Flexible Engine, business-ul tău se poate adapta cu rapiditate schimbărilor, elimini provocările de a nu lucra în același spațiu fizic cu echipa și creezi un mediu propice pentru stimularea inovației.

Telemuncă

Dispui de funcția Workspace - Flexible Engine, prin care asiguri echipei tale accesul la desktop-uri virtuale și performante. Poți implementa și gestiona mediul de lucru pentru angajații tăi, indiferent unde s-ar afla, direct din consola tehnică Flexible Engine.

Inteligența artificială (AI)

Ai la îndemână servicii de analiză a datelor și a mașinilor virtuale cu procesoare grafice (GPU - Graphics Processing Unit) ideale pentru construirea proceselor de luare a deciziilor asistate de AI și optimizarea activității echipei tale.

Managementul infrastructurii virtualizate

Elimini provocările legate de infrastructura IT. Cu Flexible Engine, creezi și implementezi servicii de cloud scalabile astfel încât să poți răspunde eficient nevoilor echipei și clienților tăi, fără a fi nevoie să apelezi la alți furnizori de infrastructură.

Certificările pe care se bazează Flexible Engine de la Orange Business Services

  • Flexible Engine se bazează pe centre de date răspândite în întreaga lume, aliniate standardelor de siguranță și securitate
  • Centrele de date din Paris și Singapore sunt certificate tier-2 MTCS (Multi-Tier Cloud Security)
  • Arhitectura de siguranță a infrastructurilor Flexible Engine este certificată ISO27001

În Europa, centrele de date Orange Business Services sunt certificate:

ISAE 3402
International Standard on Assurance Engagements
ISO 27001
International Security Management System
ISO 9001
International Standard for Quality Management Systems
PCI-DSS
Payment Card Industry Data Security Standard
contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus