×
 

Orange te invită la festivalul de scurtmetraje Très Court

Te invităm între 5-14 iunie la cea de-a 22-a ediție a festivalului Très Court, prezentat de Orange și Institutul Francez din România, care va avea loc online, simultan în întreaga lume.

Hai să descoperi cele mai bune producții video de maximum 4 minute, în trening sau în smoking, din vârful patului sau de pe canapea.

Vei putea urmări peste 120 de filme foarte scurte, în cadrul a 3 competiții și 3 secțiuni tematice. Acestea vor fi disponibile gratuit, 24/7, pe site-ul festivalului, și vor fi subtitrate inclusiv în limba română.

Ca în fiecare an, la finalul vizionării, vei putea vota filmul preferat din competiția internațională.

Pentru a urmări filmele Festivalului Très Court:

Mai mult de 120 de filme foarte scurte au fost selecționate pentru emoția și imaginația pe care le degajă:

Competiția internațională

este un caleidoscop al ultimelor tendințe ale creației cinematografice mondiale: 44 de filme concurează pentru a obține unul dintre premiile decernate de juriu.

Competiția Paroles de Femmes

atrage atenția asupra femeilor din fața sau din spatele camerelor de filmat. Ele sunt cele care domină aceste filme și nu sunt acolo pentru a face figurație, această selecție oferind un tur de orizont creativ al realităților feminine.

Selecția franceză

grupează filme realizate de regizori și regizoare francezi/e și francofoni/e și garantează o plăcere pur franțuzească, fără urmă de șovinism.

Selecția Ei au îndrăznit „Trash & Glam”

este rezervată celor care sunt gata să depășească toate limitele și să intre în zone interzise. În cadrul acestui program de nerefuzat, veți descoperi filmele Très Courts cele mai trăznite, deplasate, transgresive și orgasmice ale acestui festival.

Selecția familială

este dedicată copiilor mici și mari, de la 6 la 106 ani. Într-o oră, sunt grupate nu mai puțin de douăzeci de filme, care deschid ușile către universuri magice, luminoase și sensibile.

Competiția românească

Care va fi difuzată ca program special în toamnă, prezintă o jumătate de oră de filme foarte scurte românești, realizate de amatori sau profesioniști.

Ce trebuie să știi?

Ce trebuie să știi?

  • Poți urmări filmele atât de pe telefon, cât și de pe calculator sau tabletă
  • Nu este nevoie să instalezi nici o aplicație suplimentară
  • Accesul la filme este gratuit, însă traficul de internet folosit va fi taxat conform pachetului de date oferit de furnizorul de internet

sus