×
Distractie

Orange Supporter

Liga 1 în Orange TV Go
MB cadou pentru megavictorii

Suporterii adevărați sunt alături de echipa favorită orice ar fi! Înscrie-te în programul Orange Supporter, susține-ți echipa favorită din Liga 1 și te bucuri de mega beneficii.

Trimite un SMS gratuit cu numele echipei preferate la 321 și vei primi pe telefonul mobil notificări prin SMS cu informații despre scor, marcatori sau cartonașe roșii din meciurile echipei tale.

În plus, ți-am pregătit mega surprize, ca să te bucuri de experiența de suporter oriunde ai fi:

Acasă și pe stadion

Primești MB cadou pentru megavictorii:

  • 100 MB internet pentru fiecare gol al echipei tale
  • 500 MB internet pe mobil pentru fiecare meci câștigat de echipa ta preferată din Liga 1
  • 1 GB internet pe mobil la câștigarea Campionatului

Meciurile din Liga 1: pentru că ești în Orange Supporter, poți să vezi gratuit toate meciurile în direct sau înregistrate.

Știri în timp real: primești notificări pe telefon prin SMS, atunci când se întâmplă ceva important. Ai știri despre echipa ta și în aplicația Fotbal Info de la Orange, disponibilă în Google Play și App Store.

Tonuri de așteptare speciale: prietenii care te apelează se vor putea bucura de atmosfera de stadion. Ai gratuit tonul de așteptare « Liga 1 Supporter » Ascultă-l

Cum pot să mă înscriu în programul Orange Supporter?

Utilizatori Orange PrePay

Te poți înscrie în Orange Supporter dacă ai o opțiune de minim 5 euro credit activă pe cont, timp în care vei primi și beneficiile de mai sus. Vezi aici oferta PrePay, trimite un SMS la 321 cu numele echipei favorite și ești înscris!

Abonați Orange

Pentru a face parte din programul Orange Supporter trebuie să ai un abonament Orange Me din oferta comercială actuală, apoi să trimiți un SMS la 321 cu numele echipei preferate.

Aplicații recomandate

Fotbal Info de la Orange

Cu aplicația gratuită Fotbal Info de la Orange, ai la dispoziție noutăți din fotbal și rezultatele partidelor în timp real.

Mai mult

Orange TV Go

Vezi meciuri live și canale TV chiar și în mișcare, pe laptop, tabletă sau telefon, cu Orange TV Go.

Mai mult

Ghiceste scorul
Știri

Romania - Spania se poate juca la Cluj. Cat pierde Bucurestiul pentru ca reprezentativele...

Mai mult

Știri

Romania - Spania se poate juca la Cluj. Cat pierde Bucurestiul pentru ca reprezentativele...

Mai mult

Știri

Romania - Spania se poate juca la Cluj. Cat pierde Bucurestiul pentru ca reprezentativele...

Mai mult

Întrebări frecvente

Traficul de internet primit cadou în urma golurilor, câștigării meciului sau a campionatului, se alocă în maxim 24 de ore de la terminarea meciului respectiv și are valabilitate 30 de zile. În cazul abonamentelor, bonusul se alocă în maxim 24 de ore și este valabil proporțional cu numărul de zile rămase până la emiterea facturii plus o lună întreagă de facturare.

Bonusul din oferta Orange Supporter se alocă proporțional cu perioada rămasă până la prima dată de facturare și integral de la data de facturare. Traficul este național, individual și se consumă înaintea celui inclus.

Dacă folosești o cartelă Orange PrePay, pentru a primi beneficiile din acest program poți folosi toate metodele de reîncărcare, cu excepția transferului de credit și a reîncărcării de urgență. Beneficiile nu se alocă pentru valori de reîncărcare cumulate. De exemplu, dacă reîncarci azi cu 4 euro credit și în altă zi cu 3 euro credit, adică în total 7 euro credit, nu vei primi beneficiile.

La prima înscriere în programul Orange Supporter ai gratuit toate aceste avantaje timp de 10 zile. Apoi reîncarcă-ți cartela cu minim 5 euro credit pentru a primi bonus beneficiile timp de 30 de zile, în plus față de creditul reîncărcat. După cele 30 de zile oferite la reîncărcarea cu minim 5 euro credit, notificările prin SMS cu informații despre scor, marcatori, cartonașe roșii din meciurile echipei favorite vor fi taxate cu 5 euro cenți/SMS primit.

La fiecare modificare a echipei favorite din cadrul programului Orange Supporter, pentru alocarea beneficiilor, utilizatorul trebuie sa efectueze o reîncărcare de minim 5 euro credit.

Pentru abonați, opțiunea Orange Supporter este gratuită pentru abonamentele Orange Me din oferta curentă.
Pentru abonamentele ieșite din oferta comercială taxa lunară a opțiunii este de 0,80 euro (fără TVA).

Vei primi notificări cu goluri, marcatori, cartonașe roșii, scor final și beneficiile corespunzătoare pentru meciurile jucate de echipa favorită din Liga 1 în Cupa României începând cu faza optimilor de finală, iar în cazul Cupei Europene, începând cu runda 3 de calificare.

Dacă folosești o cartelă Orange PrePay, pentru a ieși din programul Orange Supporter, trimite un SMS gratuit la 321, cu textul STOP și numele echipei.

Dacă ești abonat Orange, apelează Serviciul Clienți la 411 pentru dezabonare.

Îți poți reactiva opțiunea oricând, trimițând gratuit la 321 un SMS cu numele echipei favorite din Liga 1.

sus