actualizare soft pentru BlackBerry 10

6482 vizualizari / 20.02.2014
detalii despre tutorial

Cum sa actualizezi softul pe BlackBerry 10

Gliseaza meniul spre stanga si acceseaza "Setari". Deruleaza lista si selecteaza "Actualizari software". Daca exista un software update, telefonul te anunta despre acest lucru si iti da detalii despre el.

E posibil sa ti se recomande conectarea prin Wi-Fi, dar poti continua update-ul prin reteaua de date Orange, fara costuri suplimentare.

Apasa butonul "Actualizare". Inainte de a incepe update-ul, asigura-te ca bateria telefonului este incarcata mai mult de 50% sau mentine telefonul conectat la o sursa de curent pe perioada update-ului.

Asteapta se se instaleze update-ul. Instalarea dureaza in general 5-10 minute, iar in acest timp nu vei putea folosi telefonul.
Gata, esti notificat ca instalarea s-a incheiat si este nevoie sa repornesti telefonul pentru finalizarea update-ului.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop
Orange Help pentru tine si telefonul tau
afla toate detaliile despre BlackBerry Z10

cand va fi disponibil update la 10.3.2 pentru Blackberry Passport?

Update-ul de soft la versiunea 10.3.2 este disponibil pentru descarcare.

Cum pot face o captura de ecran cu Blackberry Priv? (BlackBerry Priv Black)

Poti realiza o captura de ecran tinand apasat concomitent tasta de Power si Volum Jos.

cum pot face o captura de ecran pe BlackBerry Q5?

Pentru a efectua o captura de ecran pe telefonul BlackBerry Q5 este necesar sa apesi in acelasi timp pe butonul Volum sus si butonul Volum jos.